Šafran obuća

GREJANJE I UKRAS NA NOGAMA: Danas poklanjamo modernu i toplu obuću

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

31.12.2021 07:00

GREJANJE I UKRAS NA NOGAMA: Danas poklanjamo modernu i toplu obuću
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Udoban, topao i moredan par obuće je uvek savršen poklon, posebno zimi. Zato je Srećna Republika u saradnji sa Šafran obućom odlučila da svojim čitaocima pokloni tri para savršenih zimskih cipela-čizmi.

 

Srećna republika

Udobna i topla obuća za čitaoce Srećne Republike

 

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od poklona je da:

1. podelite javno (public) ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i

2. Savite haštag #SrecnaRepublika i #safranobuca  @safranobuca

3. obeležite osobu kojoj biste poklonili ovaj dar (neograničen broj osoba) uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. 

NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public).

Dobitnici Šafran obuće su Mirela Puzić, Selma Huremović i 𝑽𝒂𝒏𝒋𝒂 𝑵𝒆𝒐𝒇𝒊𝒕𝒐𝒗𝒊ć.

Nema dobrog stajlinga bez lepe obuće

Poznato je da je obuća jedan od bitnijih detalja kada biramo stajling za svaku priliku i zato je bitno da se obezbedite kvalitetnim cipelama, čizmama, papučama i ostalim proizvodima koje možete da nađete uprodavnicama Šafran obuće (ukoliko ne želte da kupujete onlajn).

Naravno, obuća može da bude i savršen poklon za dragu osobu, uz uslov da znate njegovu/njenu veličinu stopala. Da biste smanjili mogućnost da im veličina ne odgovara, odnosno da voljenoj osobi pružite mogućnost da bira, najbolje je da je/ga povedete u šoping. Ovakav poklon nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)