Brow art academy

ZA SAVRŠEN STAJLING: Danas poklanjamo trajno iscrtavanje obrva

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

28.12.2021 07:00

ZA SAVRŠEN STAJLING: Danas poklanjamo trajno iscrtavanje obrva
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Poznato je da je savršen izgled, odnosno mejkap moguć samo uz dobro stilizovane obrve, pa je zato trajno iscrtavanje obrva postalo apsolutni hit u svetu nege lepote. Iz tog razloga portal Srećna Republika poklanja izcrtavanje obrva u Brow art academy.

 

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da:

1. podelite javno (public) ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i

2. Savite haštag #SrecnaRepublika i #Browartacademy @Brow_art_academy

3. obeležite osobu kojoj biste poklonili ovaj dar (neograničen broj osoba) uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. 

NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public).

Dobitnica tretmana u Brow art academy je Mirjana Tišma.

Komplet ulepšavanje očiju

Osim obrva, trepavice su takođe jedan od ključnih momenata kada je izgled lica u pitanju. U Brow art academy možete sebe ili dragu osobu da počastite i nadogradnjom trepavica.

 

 

Osim očiju, na ovom mestu možete da ulepšate i zategnete gotovo celo telo jer je reč o mestu gde ćete dobiti vrhunsku uslugu trajne šminke usana i ajlajnera, Hydrafacial tretman, lasersko uklanjanje tetovaža i trajne šminke, laserska epilacija najsavremenijim diodnim laserom i uklanjanje najupornijh masnih naslaga i celulita uz Vela Shape II aparat i maderoterapiju...

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)