Vežbanje

PET MINUTA DO POTPUNE OPUŠTENOSTI: Nikada vas više neće BOLETI VRAT I RAMENA!

Svima nam je bol u vratu i ramenima poznat, a zahvaljujući ovim petomitnutnim vežbicama to će ostati samo deo naše ružne prošlosti.

31.10.2021 21:43

PET MINUTA DO POTPUNE OPUŠTENOSTI: Nikada vas više neće BOLETI VRAT I RAMENA!
Pixabay.com

Život danas zahteva dosta sedenja od ranog detinjstva pa sve do penzije. Sedimo u osnovnoj i srednjoj školi, kasnije na fakultetu, pa i na poslu. Nemogućnost da se u svakodnevnom životu odvojimo od kompjutera i pokrenemo svoje mišiće, često nas dovodi do različitih vrsta bolova.

Svi smo iskusili bolove u vratu dok smo noću sedeli iznad knjige i spremali ispit ili bol u ramenima dok smo završavali posao koji nam je ostao, a malo kod od nas zaista je rešio da uradi nešto po tom pitanju. Mi, sa portala Srećna republika, pokušali smo da nađemo adekvatan način da rešimo ovaj problem.

 

 

Kratak petominutni video, koji možete pogledati u ovom tekstu, prikazuje vežbice koje pomažu pri bolovima u vratu, ramenima i kičmi, a koje su bazirane na istezanju. Poenta je da zgrčene mišiće, koju su u takvom stanju zbog preteranog boravka u istoj poziciji opustimo istezanjem i pomognemo im da se oporave potpuno. 

Pogledajte video i probajte da ponovite vežbice. Vratite mu se kad god osetite bol i lako ćete osetiti pravo olakšanje nakon što prođ tih kratkih pet minuta i deset vežbi za bol u ramenima i vratu.

Komentari (0)