Psihologija

ŽENSKA POSLA: Komičarka snima urnebesne skečeve o ženskom telu!

Da li ste ikada zamišljali kako bi izgledao razgovor između vašeg mozga, vašeg stomaka i vaše materice tokom PMS-a? Ako vas to zanima, pogledajte klipove Hejli Moris, ona će vam ovo odgonetnuti.

16.02.2022 15:00

ŽENSKA POSLA: Komičarka snima urnebesne skečeve o ženskom telu!
instagram/printscreen-Hayley Morris

Svi znamo da žene ponekada jedno misle, drugo govore a treće rade, naročito kada im u “pomoć” priteknu hormoni. Ali, kako bi izgledali imaginarni razgovori različitih organa u našem telu? Na to pitanje odgovor ima Britanka Hejli Moris, Instagram komičarka, čiji presmešni klipovi imaju preko 100 hiljada lajkova. Portal Srećna Republika vam predstavlja ovu duhovitu mladu damu.

Ona na originalan i nimalo stidljiv način prikazuje kako stvari funkcionišu kod žena i kako to izgleda kada se sukobe srce i glava, ili pak stomak i oči. Skečevi prikazuju sve one nevidljive a u suštini jako stvarne dileme i mini ratove koji se odvijaju u glavama i telima žena na dnevnom nivou. Kao na primer, epizoda u kojoj odlazi da radi PAPA test. 

Pogledajte neke od njih i budite iskrene, sve mi smo kroz neke od ovih smešnih i pomalo neprijatnih situacija prošle barem jednom, ako ne i više puta u životu. I zato  cenite sebe i svoju kompleksnost svaki dan, vidite da uopšte nije lako biti žena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)