Psihologija

OGLEDALO PERE 50 PUTA DNEVNO, A TUŠ KORISTI SAMO ZA RAZGLEDANJE: Ova žena otkrila je svoj poremećaj, a kad je spomenula dete svi su bili šokirani (VIDEO)

Priča Australijanke Kristal nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

01.04.2023 15:01

OGLEDALO PERE 50 PUTA DNEVNO, A TUŠ KORISTI SAMO ZA RAZGLEDANJE: Ova žena otkrila je svoj poremećaj, a kad je spomenula dete svi su bili šokirani (VIDEO)
YouTube/printscreen

Australijanka Kristal, koja se 2016. godine pojavila u emisiji "Opsesivno kompulzivno čišćenje", a nedavno opet postala viralna nakon što su njene higijenske navike podeljene na TikToku, pegla posteljinu svakog dana i čisti svoje ogledalo najmanje 50 puta kako bi se uverila da je potpuno bez mrlja

Ta majka pet sati svakodnevno čisti kuću i zabranila je članovima porodice da se tuširaju, a sada je otkrila kako izgleda njen naporan dnevni raspored.

YouTube/printscreen

Kristal je opsednuta čišćenjem, posteljinu pegla i po nekoliko puta dnevno

- Ovaj tuš, mi ga ne koristimo, on je za izlaganje - rekla je Kristal u emisiji, dok je besno ribala, čistila i glancala tuš.

Kako objašnjava, u čišćenju provodi pet sati svakog dana održavajući svoj dvosobni stan u Londonu sjajnim i počinje u 5 ujutro kako bi bila sigurna da će sve stići u toku jednog dana.

- Kada čistim moram da odredim vreme za čišćenje. To je kao vojna operacija, moram to da obavim. Uvek postoji nešto da se uradi. Imamo ogledala koje poliram 50 puta dnevno, a kad mi svaki dan čaršavi izađu iz mašine za sušenje i dalje su malo naborani, pa ih peglam - rekla je Kristal.

Ona je progovorila i o tome koliko njene aktivnosti utiču na njen privatni život. Naime, njena opsesija čišćenjem uticala je na njenu vezu jer je priznala da ju je taj problem ometao u planiranju venčanja. Takođe, nije viđala svog partnera onoliko koliko je želela.

- Ako je neko zanemaren to onda bude moj partner. Volela bih da se udam, ali ako stalno biram čišćenje umesto da provodim vreme sa nekim, zašto bi oni želeli da se ožene mnome? - upitala se ona.

Inače, Kristal je rekla da ima osmomesečnog sina o kome brine u pauzama svog rasporeda čišćenja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)