Odrasli

DOKTOR OTKRIO ZANIMLJIVOSTI O VAGINI: Evo kako da uvek budete spremni za VOĐENJE LJUBAVI!

Doktor Karan Rajan svojim pratiocima na društvenoj mreži tiktok otkrio je veliki broj zanimljivosti o vagini.

07.11.2021 20:22

DOKTOR OTKRIO ZANIMLJIVOSTI O VAGINI: Evo kako da uvek budete spremni za VOĐENJE LJUBAVI!
Pixabay.com

Činjenica je da mnoge žene o svojoj fizionomiji znaju samo najosnovije, te da neke bitne stvari nikada nisu naučile, niti su imale od koga da nauče.

Zbog toga je veliko osveženje, dr. Karan Rajan koji je na svom tiktoku rešio da otkrije neke tajne o vaginama, koje većina žena ne zna, a bitne su sa naš svakodnevni život. Od ovog doktora saznali smo da je unutrašnost vagine napravljena od istog tkiva od kog je napravljena i unutrašnjost naših obraza, pa ako vas je nekada zanimalo kakav je osećaj dodirnuti to, sada možete i da proverite.

 

 

Sasvim logičnu činjenicu da žene mogu da nose jaja, ovaj doktor je potvrdio. Da, to nisu jaja kakva zamišljamo kada pomislimo na njih, ali je činjenica da možemo i to zaista cool, zar ne?

 

 

Jedan od njegovih videa koji je privukao najviše pažnje, govori o vaginalnom nervu. Naime, doktor nam je otkrio da se vaginalni nerv ne nalazi u vagini, niti blizu nje. Vaginalni nerv, ipak dosta pomaže našem seksualnom životu, te se mnogi ljudi koje pate od vaginizma, stanja u kome telo samo sprečava seksualni odnos, trude da stimulišu ovaj nerv i da koriste ovaj nerv da bi smanjili osećaj straha, koji i izaziva vaginizam, te da uspore lupanje srca i da se opuste, što dovodi do lakšeg stupanja u seksualne odnose.

Komentari (0)