Odrasli

Specijalna bolnica iz oblasti oftalmologije "ZENIT": Poverenje koje traje

Tim eksperata sa bogatim iskustvom!

05.06.2024 11:01

Specijalna bolnica iz oblasti oftalmologije "ZENIT": Poverenje koje traje
Zenit tim

Specijalna bolnica iz oblasti oftalmologije „ZENIT“, sa sedištem na Vračaru, u srcu Beograda, već više od dvadeset godina svojim pacijentima pruža širok spektar ekspertskih usluga u oblasti dijagnostifikovanja lečenja očnih bolesti.

Specijalna bolnica „ZENIT“ se ponosi stručnim timom domaćih i stranih eksperata koji svakodnevno brinu o zdravlju očiju svojih pacijenata. Tim lekara broji eksperte sa bogatim iskustvom u različitim oblastima oftalmologije, vitreoretinalnu hirurgiju, dijabetičnu retinopatiju, operacije katarakte, glaukoma, ablacije retine, ispravljanje razrokosti, hiruršku rekonstrukciju, kao i druge važne zahvate. Posebna pažnja se posvećuje radu sa decom i korekciji oftalmoloških problema, kao što su slabovidost, skleoplastika i strabizam. Svesni osetljivosti dece na medicinske procedure, tim se trudi da im pristupi na način koji im pruža osećaj sigurnosti i udobnosti.

Pored domaćih stručnjaka, istaknuti član tima je i dr. Jurij Viktorovič Tahtaev, renomirani oftalmohirurg sa međunarodnom reputacijom. Njegov rad je fokusiran na kataraktu i refraktivnu hirurgiju i sa preko 35 hiljada uspešno izvedenih operacija katarakte, Dr. Tahtaev je dobro poznato ime u svetu oftalmohirurgije. Dobitnik je prestižne nagrade “Oskar” za najkomplikovanije hirurške slučajeve. Dr. Tahtaev ne samo da izvodi kompleksne hirurške zahvate sa izvanrednom preciznošću, već pruža neprocenjivu podršku i razumevanje svojim pacijentima tokom celog procesa lečenja. Pored toga, aktivan je član u nekoliko međunarodnih udruženja oftalmologa, gde nesebično deli svoje znanje i iskustvo sa kolegama širom sveta.

U Specijalnoj bolnici „ZENIT“, svakom pacijentu se prilazi na jedinstven način, uz maksimalnu pažnju i  poštovanje. Uzajamno poverenje i individualizovana nega čine osnovu za bazu velikog broja zadovoljnih pacijenata. Mnogi od njih dolaze na osnovu preporuka, što govori o visokom nivou zadovoljstva i poverenja u stručnost i posvećenost medicinskog tima.

Za više informacija uslugama i stručnom timu Specijalne bolnice “ZENIT”, kao i za zakazivanje pregleda, posetite zvaničnu web stranicu ili pozovite broj 069/308 77 00.

Komentari (0)