Dete

OSTAVIO JE BLIZANCE SAMO NA TRENUTAK, A ONDA JE ZATEKAO ŠOK SCENU! Ova priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Većina roditelja ima problem sa uspavljivanjem male dece, dok kod drugih to ide spontano. Evo šta se dogodi kad otac misli kako se deca igraju i samo su tiha.

23.04.2022 19:05

OSTAVIO JE BLIZANCE SAMO NA TRENUTAK, A ONDA JE ZATEKAO ŠOK SCENU! Ova priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Printscreen/TikTok/amir_amari

Mnogi misle da tate izbegavaju posao oko brige i čuvanjea dece i da to prepuštaju mamama. Međutim, ovo je posebna priča, jer o dvoje blizanaca Amiru i Amariju, brine samohrani otac. On na TikToku redovno deli najlepše trenutke koje provode zajedno, a skoro je podelio video kojim su svi bili oduševljeni.

Želeći da ih pripremi za spavanje, uputio se ka prostoriji gde deca borave. Zabeležio je trenutak kada ih zatiče kako spavaju u istoj pozi. Malo je reći da je otac bio šokiran slikom koju vidi jer kako je naveo u videu mislio je da su samo tihi jer ih nije čuo.

U pelenama, ispruženih ruku prema gore i nogicama ispod sebe, dvojica dečaka su pokazala, kako je i njihov otac rekao, da „blizanačka veza zaista postoji“.

 

 

Na dirljivu scenu kojoj je prisustvovao, niko nije ostao imun. Tata je dobio pregršt lepih poruka, oduševljenih pratilaca.

 „Jedva su čekali! Ali obojica spavaju u identičnim pozicijama“ napisao je jedan korisnik.

„To se stalno dešava“ odgovorio je otac.

Mnogi drugi korisnici su se nadovezali da prepoznaju slične gestove kod svojih blizanaca.

Printscreen/TikTok/amir_amari

Pedijatri ističu da postoji blizanačka veza

Da li postoji blizanačka telepatija i zašto nekad onih zajedno spavaju, čak i na sličan način na stranici „Šta očekivati“ tvrde da ne samo što mogu da spavaju čak i u istom krevetiću, pedijatri to preporučuju. Boravak pa i spavanje zajedno je utešno, ali i očekivano, kako oni tvrde, s obzirom da većinu vremena blizanci provode zajedno i dele dnevnu rutinu.

Evo još nekih prelepih trenutaka koje otac deli sa svojim  sinovima.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)