Roditeljstvo

SVAKA ČAST: Koji tata još može ovo? (VIDEO)

Očekivano je da se tate zabavljaju sa svojom decom u skladu sa uzrastom deteta. Međutim, ima i onih koji se odvaže na hrabre poteze

25.03.2022 13:00

SVAKA ČAST: Koji tata još može ovo? (VIDEO)
shutterstock.com

Mnogi roditelji pronalaze razne načine kako bi se posvetili svojoj deci i proveli neko vreme sa njima.

Nije strano da ih uključuju u svoje aktivnosti spajajući neke svoje hobije i poslove sa zadovoljstvom koje im prisustvo deteta čini. U narednom videu pogledajte kako se jedan otac zabavlja sa sinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nature (@nature)

 

Bili Kemper je poznati surfer i neretko sa svojim patiocima deli aktivnosti na tom polju. Otac je četvoro dece, a snimak gde surfuje sa detetom kruži društvenim mrežama i izaziva divljenje.

Priznaćete izuzetno hrabar potez, ali i vrlo zabavan. Neretko ovaj surfer deli i svoje druge hobije i sportove kojima se bavi tako da na njegovom Instagram profilu obuliju snimci kako boksuje, skija i vežba čak i pod vodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Kemper (@billykemper)

 

 Njegova velika ljubav je daska i pogledajte kako izgleda njegov dan na površini mora, ali i pod njegovim talasima. Aktivnost vredna divljenja.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)