Dete

LEK ZA SVE VIRUSE: Kad se dete razboli, stavite mu kap OVOGA u nos!

Crni luk rešava mnoge zdravstvene probleme.

03.11.2021 23:46

LEK ZA SVE VIRUSE: Kad se dete razboli, stavite mu kap OVOGA u nos!
Pixabay.com

U zimskim mesecima češće dolazi do zaraze i upale sinusa. Prehlade uzimaju maha, a mame se brinu za zdravlje svoje dece, te traže načine na koji svoje mališane mogu da zaštite od bolesti. Pedijatar iz Moskve, Tatjana Garašćenko savetuje roditeljima, čija deca imaju neki virus, bakteriju ili upalu sinusa, da prprobaju jedan neverovatan napitak

Naime, uzmite glavicu crnog luka i seckajte je dok ne postane kaša, kašu procedite, dobijen sok promešajte u odnosu jedna kapiljica soka na 5 kapljica vode i svom detetu sipajte jednu do dve kapi smese u obe nozdrve, ovo možete ponoviti 2-3 puta dnevno.

 

via GIPHY

 

 

Ekstrakti crvenog luka obiluju fenolnim komponentama. Fenoli i polifenoli iz različitih biljaka inače se smatraju skupovima s antimikrobnim delovanjem. Crveni luk smatra se najbogatijim izvorom flavonoida u ljudskoj prehrani,a istraživanja su pokazala da kvercetin u kombinaciji s vitaminom C može imati fantastično antivirusno delovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Milan

15.11.2021 14:29

A pavloviceva, sta kazu za nju? Ili se rokaj brendiranim iglama ili budi ismevan manje poznatim kremama.