Zanimljivosti

BOLDVIN ČEKA SEDMO DETE! Reakcije su šokantne, evo sta su poručili čuvenom glumcu!

Holivudska zvezda koja je nedavno dospela u žižu javnosti nakon što je tokom snimanja novog filma iz pištolja ubio snimateljku, objavio je srećne vesti koje su, međutim, dočekane na nož.

31.03.2022 11:00

BOLDVIN ČEKA SEDMO DETE! Reakcije su šokantne, evo sta su poručili čuvenom glumcu!
Tanjug/AP

Poznati holivudski glumac Alek Boldvin bio je u braku sa nekadašnjom najlepšom ženom sveta, glumicom Kim Besindžer, i sa njom ima ćerku Irland Boldvin (26).

Iako je po mnogo čemu odavno mogao da ponese ponosnu titulu dede, posebno jer je napunio 63 godine, čini se da se Boldvin ne predaje tako lako.

Naime, sa drugom, skoro duplo mlađom suprugom Hilarijom (38), instruktorkom joge, on ima čak šestoro dece, a kako je sada par objavio - na putu je i sedmo. Međutim, njega će na svet doneti surogat majka i to samo pet meseci nakon što su Alek i Hilarija dobili šesto dete.   

- Naša nova beba je veoma svetla tačka u našem životu - rekao je par nakon što je najpre Hilarija na Instagramu podelila vest u vidu videa na kom se ona i Alek igraju sa decom.  

- Posle mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Baldvinito dolazi ove jeseni - dodala je Hilarija koja je pretrpela dva spontana pobačaja pre nego što je dočekala peto dete, Edua. Upravo zato je vest o još jednom detetu došla kao iznenađenje za celu porodicu.

- Bili smo prilično sigurni da je naša porodica kompletna, ali smo prezadovoljni ovim iznenađenjem. Delim sa vama trenutak kada smo ovo rekli deci, kao što vidite, oni su super uzbuđeni - prenela je srećna mama.

Ipak, na društvenim mrežama je poznati par dočekao hladan tuš, budući da su mnogi korisnici vest o dolasku još jednog deteta iskoristili da napadnu Boldvina zbog nedavne tragedije kada je on na snimanju filma "Rđa" ubio koleginicu, snimateljku Galinu Hačins. Iako, kako se čini, mesta takvim komentarima nije bilo, pojedinci su čak istakli kako glumac "pravi decu iz osećaja kajanja jer je jedno dete ostavio bez majke". Time je aludirano na Hačinsonovu koja je bila majka jednog dečaka.       

- Boldvin čeka sedmo dete, taj nikada nije ni ispaljivao ćorke - glasi jedan neumesni komentar budući da se nakon nesreće na setu dugo raspravljalo da li je Boldvin znao da u pištolju korišćenom na snimanju nisu ćorci.   

- Dobro je da Kris Rok nije pričao fore na račun žene Aleka Boldvina - stoji u drugom komentaru gde je Boldvinova priča povezana s onom s nedavne dodele Oskara, na kojoj je komičar Rok dobio šamar od glumca Vila Smita zbog vređanja njegove supruge.  

 

- Oh, on je poslednja osoba o kojoj bi trebalo da se priča - napisala je jedna korisnica Tvitera, dok je druga navela kako "Alek Boldvin očekuje svoje sedmo dete umesto da se suoči sa posledicama zbog ubistva Galine Hačins. Holivud je kanta za smeće".
 

 


BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)