Zanimljivosti

ISPOVEST BIVŠIH ZAPOSLENIH: Kako izgleda raditi za Kardašijanove?

Klan Kardašijan-Džener definitivno je postao slavan ne samo zbog svog rijalitija, već i zbog brojnih poslovnih poduhvata. Ipak, mnoge zanima kako izgleda biti zaposlen u njihovoj porodičnoj “firmi”?

21.02.2022 15:00

ISPOVEST BIVŠIH ZAPOSLENIH: Kako izgleda raditi za Kardašijanove?
YouTube/printscreen

Naravno, sa tačke gledišta autsajdera, lako je misliti da su članovi porodice Kardašijan neverovatno uobraženi i veliki materijalisti. Ali, da li su oni zaista takvi? Ili su takvu sliku formirala samo mišljenja ljudi o njima?

Na sreću, mnogi bivši zaposleni koji su radili za ovu slavnu porodicu su progovorili o tome kako je zapravo raditi za njih i kakvo mišljenje imaju o njima, sada kada više ne rade za njih. Portal Srećna Republika vam otkriva kako je raditi za Kardašijanove, prema svedočenjima bivših članova osoblja.

1. Njihova porodična veza je izuzetno retka

Bivša porodična pomoćnica, Erika Mena, oglasila se u jednom intervjuu rekavši da nema loših osećanja prema bivšim poslodavcima. U stvari, Mena je rekla da su neke od najboljih godina njenog života upravo vreme koje je provela radeći za njih. Mena, koja je na kraju i sama postala televizijska ličnost, bila je angažovana kao prodavačica u prodavnici odeće Kardašijanovih, “Dash”.

- Oni su prokleto uspešni, ne samo u zarađivanju novca, već i u održavanju porodice koja u tome uspeva, a to je tako retko! – podelila je Mena svoje divljenje prema porodici u intervjuu iz 2014. godine.

2. Raditi za porodicu znači biti deo malog plemena

Bivša pomoćnica Kim Kardašijan, Stefani Šepard, koja je radila za Kim pet godina, uporedila je njen posao sa jednom velikom proširenom porodicom. U jednom intervjuu, Šepardova je pohvalila porodicu zbog drugarstva, rekavši da su svi koji rade za porodicu Kardašijan deo ovog malog plemena, daruju jedni drugima božićne poklone, brinu o svoj deci kao o svojoj rođenoj.

3. Kim Kardašijan je izuzetno skromna i prizemna

U jednom intervjuu, bivša kućna pomoćnica ove porodice rekla je da se njihove prave ličnosti ne poklapaju uvek sa načinom na koji su predstavljeni u javnosti. Insajder je za magazin rekao da je Kim Kardšijan jedan od najdražih članova slavne porodice, opisavši je kao izuzetno skromnu i prizemnu, ali i rekavši da je izuzetno velikodušna prema zaposlenima u porodici.

- Kim bi sedela i ćaskala sa njima, a bila je velikodušna. Jednom je nekome od članova svog osoblja poklonila kompjuter za Božić. Bilo je sjajno i tako ljubazno. Ona je jedina od tri sestre koja je davala bilo kakve poklone bilo kome ko pomaže - rekao je insajder.

4. Skot Disik je bio stalno pijan, a Kortni Kardašijan najneljubaznija

Bivša kućna pomoćnica ove porodice nastavila je da deli svoje iskustvo u radu sa porodicom tokom intervjua, otkrivajući da je Skot Disik, u vreme kada je radio za njih, bio stalno pijan.

- Ostavljao bi prazne flaše alkohola svuda. Bio je u potpunom i sveopštem haosu - rekao je bivši zaposleni.

Insajder je takođe objasnio da je najstarija sestra Kardašijan verovatno bila najneljubaznija od svih ostalih, piše portal yourtango.com. Prema rečima bivšeg zaposlenog, Kortni Kardašijan je bila daleko najgrublja i najnezahvalnija osoba u porodici, koja ju je takođe okarakterisala kao zaluđenika za čistoću i previše zaštitnički nastrojenu kada su njena deca u pitanju.

- Uvek je pitala bebisiterku šta namerava i govorila im šta i kako da rade. Videlo se da joj je bilo teško da ih pusti da rade svoj posao – rekla je bivša radnica.

5. Kim Kardašijan je poredila Nort Vest sa Blu Ajvi Karter

Bivša radnica Kim Kardašijan iznela je navode o njoj koji nisu bili tako simpatični. Bivša zaposlena je rekla da Kim svoju ćerku oblači samo u odeću neutralnih boja, navodeći i da je Kardašijanova insistirala da njena pratnja hoda iza nje u javnosti. Očigledno, nije bila stroga samo prema zaposlenima, već i prema njenoj ćerki Nort Vest. Prema rečima bivše zaposlene, Kardašijanova je takođe navodno volela da poredi svoju ćerku Nort, koja je tada imala godinu dana, sa njenim navodnim neprijateljem, ćerkom pop pevačice Bijonse, Blu Ajvi, koja je tada imala 3 godine.

- Ona se hvali da je Nori slađa od Blu Ajvi. Ona to obožava - rekao je insajder.

6. Ne postoji fiksno radno vreme kada radite za Kardašijanove

Viktorija Viljaroel, koja je radila za Kris Džener 2015. godine pre nego što je počela blisku saradnju sa Kajli Džener, izjavila je da je morala da bude dostupna u svako doba dana, tvrdi San.

- Zvala bi me u dva sata ujutru i ja bi se javila, nisam imala baš fiksno radno vreme. Radite kad god vas dužnost pozove. Vi u osnovi radite zakazivanje, putovanja, događaje. Kao i “Met Galu”, morate sve koordinisati. Ili bilo koje njeno pojavljivanje na događajima, dodela nagrada, stilisti, zakazivanje svih njenih sastanka i ažuriranje njenog kalendara – rekla je Viljaroelova.

Ova 29-godišnja manekenka, koja je na kraju dala otkaz 2019. godine, ali je ostala bliska sa Kajli Džener, rekla je da je mnogo naučila od Kris Džener i njene porodice, dodajući da su inspirativni.

7. Bivša dadilja otkrila je da je Kris Džener imala nezgodnu narav

U jednom intervjuu, Pam Behan je govorila o radu za Kris Džener 1991. godine, kada je imala samo 19 godina. Behanova, koja je poreklom iz malog grada u Minesoti, radila je za porodicu još kada je Kortni Kardašijan imala 12 godina, Kim 10, Kloi 6, a Robert 4 godine. U tom trenutku, ona nije ni slutila da će njeni bivši poslodavci jednog dana postati najpoznatija porodica na svetu.

- Kris želi ono što želi, kada god to želi, što je obično odmah i sada! Posebno što se tiče pomoćnog osoblja u kući, bilo je i dobrih i loših trenutaka – rekala je Behanova, koji je u vreme intervjua imala 41 godinu.

Jedan loš trenutak koji je Behanova podelila jeste kada je zaboravila da kupi brokoli u prodavnici, što se završilo tako što je Dženerova vikala na nju: „Ne mogu da verujem da si zaboravila je***i brokoli!“.

- U glavi sam već počela da pakujem kofere, htela sam da dam otkaz. I sve ovo zbog brokolija! - rekla je Behanova koja je na kraju ostala da radi za porodicu još pet godina pre nego što je zapravo dala otkaz kako bi ostvarila sopstvene snove.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)