Zanimljivosti

Keli Klarkson želi novo ime: Hoće da se preziva Brajan!

Pevačica se trenutno nalazi u karantinu ali se ne zna razlog zbog čega

19.02.2022 11:00

Keli Klarkson želi novo ime: Hoće da se preziva Brajan!
YouTube/printscreen

U sred razvoda od Brendona Blekstoka, 39-godišnja pevačica Keli Klarkson je spremna za novi početak i zato je podnela sudu zahtev u kojem je izrazila želju da svom imenu doda svoje srednje ime.

Njena želja je da se zove Keli Brajan. Objasnila je da njeno nove ime odražava ko je zapravo ona. Da li će joj sud to odobriti znaće se 28. marta kada je zakazano ročište.

YouTube/printscreen

Ročište za promenu prezimena je zakazano za 28. mart

 

Za sada je još uvek nejasno da li će i profesionalno koristiti svoje željeno ime i da li će njen televizijski program „Keli Klarkson Šou“ promeniti ime.

U međuvremenu, pevačica je sa svojom decom, sedmogodišnjom River i petogodišnjim Remingtonom, u karantinu ali se ne zna tačno razlog zbog čega, otkrivši samo da nema nijedan simptom korona virusa.

YouTube/printscreen

Keli Klarkson vreme u karantinu provodi sa decom gledajući filmove

 

Karantin joj je teško pao i pevačica je izjavila da se oseća veoma umorno. Vreme provodi sa decom, gledajući filmove. Kaže da su ponovo gledali film „Enkanto“, što liči na gledanje tri istovremena filma zajedno:

-Na polovini filma, moj sin napusti gledanje i počinje da peva muziku iz filma, a onda River ponavlja dijaloge onako kako ih je ona zapamtila, piše MSN.

Komentari. (0)