Nije štedela

7.000 EVRA ZA POROĐAJ: Maja Berović u porodilištu ima frizera i manikira

Pevačica je rešila da potroši čitavo malo bogatstvo da bi donela sina na svet.

17.01.2022 16:25

7.000 EVRA ZA POROĐAJ: Maja Berović u porodilištu ima frizera i manikira
Miloš Rafailović

Iako se rađanje dece bez većih problema (besplatno) odvija milenijumima unazad, pevačica Maja Berović je odlučila da za svoj porođaj odvoji sumu od čak 7.000 evra! 

Ovaj novac pokriće troškove Majinog boravka u porodilištu u Austriji gde će imati i usluge frizera i  manikira, kao i sobu za meditaciju. Drugim rečima, popularna pevačica, kako sama kaže, se ne plaši porođaja i rešila je da ugodi sebi kao da ide na SPA odmor. 

Na društvenim mrežama je podelila sa svojim pratiocima i da je porođaj zakazan za 20. februar, a da se nada kako će se sve završiti prirodnim putem.

Pevačica redovno deli svoje fotografije dok je u drugom stanju i vidi se da zaista uživa i izgleda prelepo.

 

 

Ipak, apelujemo na sve trudnice koje ne planiraju da potroše toliki novac u porodilištu ili nemaju vremena da se profesionalno našminkaju, angažuju fotografe i iznajme studio da bi se fotkale za Instagram, da uživaju u trudnoći i planiranju budućeg života sa novim članom porodice.

Ako se hranite zdravo i dovoljno ste fizički aktivne, bićete zdrave i lepe, a sigurno je da ćete vašoj bebi biti najlepša osoba na svetu bez obzira na to da li imate lepu frizuru, šminku na licu i frenč manikir na noktima.

Komentari (0)