DOBA NEVINOSTI

HOLIVUDSKE ZVEZDE KOJE SU PRERANO IZGUBILE NEVINOST: Kada smo bili prekriveni krvlju, srce je počelo ubrzano da mi kuca

Mnogobrojne poznate ličnosti, prvenstveno iz Holivuda priznale su da su prerano stupile u intimne odnose sa partnerima, a neke priče su prilično "teške".

26.12.2021 16:28

HOLIVUDSKE ZVEZDE KOJE SU PRERANO IZGUBILE NEVINOST: Kada smo bili prekriveni krvlju, srce je počelo ubrzano da mi kuca
Tanjug/AP

Svi sanjaju da postanu holivudske zvezde, ali čak i te svetske face su ljudi od krvi i mesa i oni prolaze kroz životne faze poput "običnih smrtnika".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

Kejt Mos je za jedan strani časopis otkrila da je nevinost izgubila tokom porodičnog odmora na Bahamima, a imala je svega 14 godina. Prisetila se kako se time pohvalila modnom skautu koji ju je zaustavio na aerodromu. Mnogi će se složiti da je bila premlada za polne odnose, ali ima zvezda koje su to učinile još ranije od nje.

Tako je popularni glumac Šon Koneri, koji je preminuo u oktobru prošle godine, priznao da je nevinost izgubio kao osmogodišnjak. Dodao je da se ne seća kako se i sa kim se to dogodilo, ali ne krije da je oduvek voleo žene, piše Stil. Koneri je govorio i da do svoje 20. godine nije imao uspeha kod lepšeg pola, ali je tada počeo da diže tegove kako bi im se više dopao.

Miljenik žena, glumac Džoni Dep takođe je rano počeo da istražuje seksualnost, pa je nevinost izgubio kao 13-godišnjak na zadnjem sedištu automobila. U to vreme je svirao gitaru u svom tadašnjem bendu "Flame", a devojka sa kojom je izgubio nevinost bila je njegova obožavateljka.

Glumica Anđelina Džoli, priznala je da je nevinost izgubila kao 14-godišnjakinja.

- Sa svojim sam tadašnjim dečkom prvi put vodila ljubav. Ali to mi nije bilo dovoljno. Želela sam više jer nisam bila devojčica. Htela sam veću bliskost s njim, pa sam zgrabila nož i posekla ga. On mi je vratio, a kada smo oboje bili prekriveni krvlju, srce je počelo ubrzano da mi kuca - rekla je u jednom intervjuu i dodala kako je seksualno aktivna još od osnovne škole.

Filmska diva Elizabet Tejlor je nevinost izgubila kao 15-godišnjakinja sa kolegom Piterom Lovfordom u limuzini. Kasnije je imala afere sa poznatim imenima poput, Ronalda Regana, Erola Flina i Džona Kenedija.

Glumac Majkl Daglas, kaska za kolegama jer je nevinost izgubio sa 16 godina, ali sa dve žene istovremeno. Zanimljiv je podatak da su obe bile prijateljice njegove majke.

- Sećam se da me jedna žena proganjala, a ja sam otišao kući i našao se u krevetu s drugom. U neverovatno neuobičajenom trenutku, prva je iskočila iz ormara i pridružila nam se. Ja sam imao šesnaest, a one trideset godina - rekao je jednom prilikom glumac.

Ipak, ima i zvezda koje su malo duže pričekale, pa je tako Elizabet Harli postala seksualno aktivna kao 18-godišnjakinja, a Selin Dion, Kris Martin, Bruk Šilds i Kejti Holms nevinost izgubili tek posle dvadesete godine života.

 

Komentari (0)