Zanimljivosti

PIDŽAMA I BISERI: Spoj nespojivog učiniće vas moćnim!

Sara Džesika Parker svima je pokazala koliko je moćno biti hrabar i spojiti nespojivo. Evo u čemu je trik.

07.11.2021 02:37

PIDŽAMA I BISERI: Spoj nespojivog učiniće vas moćnim!
printscreen

Ljubitelji serije "Seks i grad" pamte ovo TV ostvarenje po mnogim zapletima, odnosima između četiri prijateljice, njihovim tajnama, ali i modnim savetima koji se provlače kroz svaku odgledanu epizodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Glavna junakinja Keri Bredšo svakako je epitom modne dive, koja od svega može da napravi savršenu kombinaciju koja će izazvati poglede. Baš zbog toga nije ni čudo da su se mnoge mlade devojke ugledale na nju kada su same počele da grade svoj stil, ali je zanimljivo da, čak i danas u procvatu ekstravagantne mode, malo koja razmatra da spoji ne spojivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Keri Bredšo u jednoj epizodi pomenute serije istrčava na ulicu u štiklama, pidžami, bundi i biserima. Sve bi to bilo potpuno normalno i čak savršeno, da nije bila u pidžami, ali čini se da je Keri i to iznela kao fantastinu odevnu kombinaciju, zbog koje su se mnogi pitali kako je to uspela. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Naime, sama serija, pa tako i odevne kombinacije glavne junakinje, šalje jednu poruku, nije loše spajatine spojivo. Zašto biseri i pidžama ne bi išli zajedno? Ili martinke i kratka široka haljina od tila?Kada spojite ne spojivo, izgledaćete moćno i samostalno, kao da prkosite zakonima gravitacije i privući ćete pažnju i ostavićete utisak, a ako se ovoga ipak malo plašite, zapamtite, činjenica je da nije toliko ni bitno šta ste obukli, već kako to nešto nosite, jer kao što kaže naš narod, lepa žena i kesu za smeće da navuče izgledala bi fantastićno. 

Komentari (0)