Zanimljivosti

MILKA FORCAN JE JEDNA OD NAJMOĆNIJIH ŽENA U SRBIJI - i sebi je rodila kopiju: Jovana je krenula maminim stopama, a na njen izgled svi OTKIDAJU! (FOTO)

Njena biografija je prepuna zanimljivih detalja kakve samo može da ima neko ko se na ovaj način bavi biznisom.

21.10.2024 15:30

MILKA FORCAN JE JEDNA OD NAJMOĆNIJIH ŽENA U SRBIJI - i sebi je rodila kopiju: Jovana je krenula maminim stopama, a na njen izgled svi OTKIDAJU! (FOTO)
ATA images

Jedna od najmoćnijih žena u Srbiji, Milka Forcan (55), ima svoju kopiju. Ona je žena koja biznis ima u malom prstu, a osim što je jedna od najmoćnijih u državi, uživa u skladnom porodičnom životu. Povod da se o njoj iznova govori u javnosti jeste njeno priključivanje Privremenoj komisiji u Humskoj. Naime, ona je odgovorila na poziv Rasima Ljajića da svojim bogatim iskustvom u ekonomiji, biznisu, finansijama, trgovini i odnosima sa javnošću doprinese i pomogne slavnom, beogradskom fudbalskom klubu "Partizan".

ATA images

Milka Forcan se pridružila Partizanu kao žena sa mnogo iskustva u biznisu

Jedna od najistaknutijih poslovnih žena u Srbiji, koja je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, bila je deo kompanije "Delta M" od 1992. godine. Tokom nekoliko godina provedenih u toj kompaniji, aktivno je doprinela njenom razvoju i rastu, pa ubzo dospela na poziciju potpredsednice. Međutim, 2010. godine je odlučila da nastavi dalje i napustila je firmu. Tada je privukla veliku pažnju jer je prekinula saradnju sa Miroslavom Miškovićem kom je godinama bila desna ruka.

Inače, toj dami je Privredna komora Beograda 2005. godine dodelila nagradu "Menadžer godine", a 2006. je odlikovana ordenom Svetog Save za doprinos izgradnji hrama Svetog Save. Takođe, dobila je brojne nagrade u oblasti marketinga.

ATA images

Milka Forcan već godinama dobija mnogobrojne nagrade

Dugo se nije pojavljivala u javnosti, ali je s vremena na vreme na gradskim događajima dolazila u društvu ćerke Jovane. Ona je već dugi niz godina u braku sa suprugom Brankom. Iako se trudi da se o njenom privatnom životu što manje zna, poznato je da je devesetih upoznala supruga kada su zajedno radili u jednoj firmi. Sada više od tri decenije uživaju u skladnoj ljubavi i idiličnom bračnom životu.

Forcanova sa njim ima ćerku Jovanu i sina Filipa. Poslednji put kada smo mogli da ih primetimo zajedno u javnosti bilo je 2018. godine, a nakon toga ove godine na koncertu Adonisa Remosa u Beogradu.

ATA images

Milka Forcan sa ćerkom Jovanom

Milkina i Brankova ćerka Jovana važi za pravu lepoticu i maminu kopiju. Zajedno ih retko viđamo u javnosti, ali nisu mogle da odole premijeri filma "Izazov" u kom je glumio Miloš Biković. Jovana je takođe uspešna, baš kao i njeni roditelji.

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom Milka o svojoj ćerki Jovani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)