Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OTKRIVA: Kome će ići kao po loju, a ko treba da drži jezik za zubima - jedan znak čeka karmička ljubav

Zvezde najavljuju velike promene već od pve nedelje oktobra.

29.09.2024 15:50

NEDELJNI HOROSKOP OTKRIVA: Kome će ići kao po loju, a ko treba da drži jezik za zubima - jedan znak čeka karmička ljubav
Credit: Tiziano Da Silva / Bestimage / Profimedia

Prema najavama astrologa prva nedelja oktobra biće u znaku posla. Bez obzira da li radite u firmi ili imate sopstveni biznis fokus će biti na unapređenju i kvalitetu rada.

Srećna republika vam donosi najtačniji i najdetaljniji horoskop za prvu nedelju oktobra za svih 12 znakova. 

Shutterstock

 

Ovan - Sređivanje kuće

POSAO: Ovnovi će biti okrenuti društvenim dešavanjima, pa će se često nalaziti s različitim skupovima s različitim ljudima. Iako će vam ta dešavanja prijati, iz nekog razloga ćete biti na oprezu. I pored lepih i zabavnih momenata, imaćete i neke izazove, pa je veoma važno kako ćete se s njima nositi. U isto vreme predstoji vam i podrška veoma važnih osoba, pa će se osećanja smenjivati kao doboš torta. Ove nedelje ćete biti vrlo senzitivni, pa biste mogli biti osetljiviji i reagovati malo burnije i neobičnije. Imaćete mnogo posla, ali je važno da sve radite polako, korak po korak, i da ne upadate u vatru jer ćete, u tom slučaju, praviti greške. Finansijska situacija je dobra, ali ćete imati i mnogo troškova, pa probajte da se obuzdate prilikom kupovine. Neki Ovnovi razmišljaju o podizanju kredita, a neki će dobro proći kada su partnerski poslovi u pitanju. U svakom slučaju, rad s tuđim parama vam ide od ruke.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi bi mogli imati dosta izazova, nesporazuma i turbulentnih situacija. Sve bi moglo da vas nervira i ide na živce, a naročito jedan član porodice, koji ne mora nužno biti partner. Da biste izbegli ili ublažili ovu situaciju, najbolje bi bilo da se posvetite sređivanju i renoviranju doma. Što ste u većim radovima, situacija na privatnom planu će biti bolja. Mnogim Ovnovima će smetati i što su preuzeli neke partnerove obaveze i dugove. Slobodni Ovnovi će zbog pojačanog libida imati naglašene strasti, pa bi mogli imati avanturu s osobom koja ih, pre svega, privlači fizički, dok iskrene i duboke emocije gaje prema nekom drugom. Probajte da nađete balans kada su  emocije u pitanju i mirno prihvatite situaciju. Mogući su napadi ljubomore i želja za osvetom, što su niske vibracije i ne donose vam ništa dobro.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati sa stresom i stomakom. Povedite računa o ishrani. Preventivna kontrola reproduktivnih organa je takođe poželjna.

SAVET: Držite emocije pod kontrolom, ali ih nemojte potiskivati.

Shutterstock

 

Bik - Novi poslovi

POSAO: Bikovi će imati potrebu da urade nešto konkretno i vidljivo jer će želeti da pokažu drugima koliko mogu i da ovo nije njihov maksimum. Uz to, možete očekivati i intenzivnija dešavanja i reakcije i vas i osoba s kojima sarađujete. Međutim, da biste tako nešto postigli, pored vaše želje, volje i kvaliteta, potrebna vam je i podrška drugih ljudi. Mnogo toga će zavisiti od toga kakvo vam je okruženje. Iako sve dobro vidite i objektivni ste, u nekim situacijama nećete moći da reagujete kako biste želeli. Ove nedelje ćete imati više posla, a neki Bikovi bi mogli da započnu novi posao. Mogući su važni i ozbiljni razgovori u vezi s novim kreativnim projektima, a neko od nadređenih će ih poveriti upravo vama. Takođe, pored dobrih vesti i prilika, moguće su nesuglasice s nekim kolegama, pa probajte da ne upadate u vatru i reagujete pod naletom emocija. Jedna ženska osoba bi mogla prilično da vas izvede iz takta. Ponedeljak 30. septembar je veoma važan dan, donosi nove ideje, projekte i mogući saradnju s prijateljima.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikove očekuju turbulentni odnosi i vrlo intenzivna osećanja. U kom pravcu će otići, zavisi od kvaliteta veze. Ako već neko vreme niste u dobrom odnosu, ove nedelje se situacija može pogoršati. Mogući su ispadi ljubomore ili optužbe na račun jedno drugog, a sve to bi moglo da se izdešava na javnom mestu ili u nekom društvu. Bikovi koji su u stabilnoj vezi bi mogli otputovati ili uraditi nešto veoma konstruktivno. Mogli biste završiti nešto što su već mnogi otpisali i zaboravili. Neke Bikove očekuje vest o prinovi. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli započeti veoma strastvenu i burnu vezu s osobom koja ih, pre svega, privlači fizički, ali joj se na neki način i dive. Nije isključena ni tajna veza ili ćete je iz nekog razloga početi tajno. Ništa neće biti statično ili po nekom šablonu.

ZDRAVLJE: Slaba tačka su vam pluća i disajni organi. Možete biti skloni respiratornim infekcijama, a posebno treba da budete obazrivi u saobraćaju.

SAVET: Ne obećavajte ono što ne možete da ispunite.

Shutterstock

 

Blizanci - Širenje posla

POSAO: Blizancima je ove nedelje naglašeno polje posla, što znači da će imati mnogo dešavanja na tom polju. Imaćete, pre svega, mogućnost da podignete poslovanje na viši nivo i dobijete kvalitetniji proizvod ili bolje rezultate. Bićete i motivisaniji nego inače i moći da sve materijalizujete. Takođe, bićete spremni da odmah reagujete i fokusirani na ono što treba da realizujete, te odgovorni da sve iznesete. Blizanci zaista mogu mnogo toga da postignu, pa ako imate prilike i šanse da se razvijate, nemojte to da propustite. Takođe, moguća su i neka ulaganja u posao. Možda se nećete izboriti s troškovima ili ćete čak pokušati da ih smanjite, ali najverovatnije nećete moći da uradite ništa po tom pitanju. Ulaganje je neophodno da biste postigli to što ste naumili. Biće vam veoma važno da imate tim i kolege s kojima se slažete i dobro razumete, a tako nešto ćete i dobiti. Moguće je povećanje plate, a ako ste poslodavac, vi ćete nekim osobama podići platu i obezbediti bolje uslove.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci će pokušati da ugode partneru, njegovim potrebama i zahtevima. Nećete insistirati ni na čemu, već  probati da razumete i tuđe potrebe. Moguće su razmirice ono novca ili neslaganje oko nekih troškova. Ali su takođe mogući dogovori koji su veoma konstruktivni na dugoročnom planu. Slobodni Blizanci gaje već neko vreme emocije prema osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja ili je viđaju svakodnevno. Ove nedelje strasti su pojačane, ali i razum, pa ćete ipak stidljivo pokušati da date do znanja da vam se neko dopada. Moguće je da se radi o starim ljubavima ili o nekome s kim ste već imali neku emotivnu priču.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, ovo je period oporavka ili regeneracije. U svakom slučaju, potrebno je da se posvetite mentalnom i fizičkom zdravlju. Slaba tačka su grlo i donji deo vilice.

SAVET: Promenite neke svakodnevne navike.

Shutterstock

 

Rak - Malo predaha

POSAO: Rakovi su imali mnogo posla i obaveza u prethodnom periodu, ali će ove nedelje moći malo da predahnu. Neki Rakovi će imati sreće da otputuju, dok će neki više vremena provoditi s dragim ljudima. Oni koji će ipak biti na poslu ovih dana mogli bi da odahnu i malo prikoče jer im je tempo bio zaista žestok. Rakovi koji se bave kreativnim poslom mogu da očekuju iznenadne ideje ili će ono što predlože biti prihvaćeno. Pruža vam se mogućnost za napredovanjem, širenjem znanja, a neki bi mogli sarađivati s inostranstvom. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste komunikacija i odnos s ljudima. Mogli biste biti nestrpljivi i netaktični, a vrlo često bi mogle da vas pogode nečije reči i komentari. Ovo nije dobar period da sudite o drugima, već probajte da greške pronađete u vama. Istrajte u  namerama, ali nemojte biti suviše nametljivi. Mogli biste imati razmirice s jednim od roditelja.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi bi mogli imati napade ljubomore ili im se stvari mogu činiti drugačijim nego što jesu. Odnos će svakako biti intenzivniji, ali se trudite da uvek budete tolerantni prema drugima jer će vam se, u suprotnom, sve vratiti kao bumerang. Ovo je period kad mnogi razmišljaju o deci i proširenju porodice, a oni koji ih već imaju će se truditi da im usvoje neke nove ideje, navike i prave vrednosti. Slobodni Rakovi su zaljubljeni do ušiju, a emocije i strast će teško moći da sakriju od osobe koja im se dopada. Moguće je i da vam se u život vrati stara ljubav. 

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, Rakovima je i dalje slaba tačka glava. Proverite krvnu sliku.

SAVET: Meditirajte i više se odmarajte.

Shutterstock

 

Lav - Stara ljubav

POSAO: Mnogi Lavovi se ne osećaju baš najbolje i najaktivnije. Čini vam se kao da nemate dovoljno snage, iscrpljeni ste i umorni, a moguće je i da imate manjak finansija. Možda ćete morati da prihvatite obaveze koje vam se nameću, bez obzira na to da li možete dobro i kvalitetno da ih uradite. S druge strane, nećete imati drugog izbora, nego da sve iznesete na najfleksibilniji način. Trudićete se da budete jaki i da ostanete u igri. Nemojte da pravite pitanje kakav je rezultat i kako stojite finansijski jer se prava dešavanja očekuju tek kasnije. Veoma ste transparentni i iskreno i posvećeno pristupate svemu, pa vas mogu pogoditi nečija nejolajnost i zakulisne radnje. Prijaće vam da nešto radite i ne budete pasivni, ali vam to neće uvek biti omogućeno. Prihvatite to kao pripremu za stvari koje će vam doći na proleće 2025. Ovo je sjajan period kada su u pitanju nasledstvo i nekretnine jer bi neki splet okolnosti mogao da se preokrene u vašu korist i izvučete dobit.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi će biti u prilici da se nose s nekim problemima ili će prihvatiti neku obavezu. Neke reči bi mogle biti pogrešno protumačene s jedne ili druge strane, a mnogi Lavovi će se baviti ove nedelje nekretninama, porodicom i kućom. Komunikacija s partnerom neće biti na zavidnom nivou, a mnoge stvari koje su vam ranije smetale bi mogle isplivati na površinu. Slobodni Lavovi će biti skloni starim, ali i tajnim ljubavima. Budite obazrivi jer biste lako mogli biti uvučeni u neke intrige i loše i niske vibracije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Lavovi i dalje imaju problema sa spavanjem. Mogli biste biti nesigurni, ranjivi i sve shvatati lično. Posvetite se meditaciji i smanjite tenziju, ljutnju i bes. Vodite više računa o tome kako se osećate.

SAVET: Ne dozvolite da budete povodljivi.

Shutterstock

 

Devica - Promena plana


POSAO: Device će posle mnogo poslovnih obaveza i dešavanja moći malo da uspore i posvete se nekim novim aktivnostima. Ono što vam možda najviše smeta jeste to što neke osobe vučete za rukav i stalno morate dodatno da objašnjavate, pitate i čekate da se posao završi. Pokušaćete da postavite stvari na drugačiji način, promenite percepciju, ali ćete predložiti i drugačiji vid poslovanja. Neko u kolektivu vam ne odgovara u potpunosti i na neki način vas koči, pa ćete to morati da rešite. S druge strane, mogući su i razgovori u vezi s nekom dugoročnom saradnjom koja će biti veoma isplativa. Postoje i poslovi koji vam iziskuju mnogo troškova, pa ćete se njih rešiti ili pronaći novi način funkcionisanja. Važni datumi su 4. i 6. oktobar, kada ćete pokazati da možete da povlačite dobre poteze. Moguća je saradnja s braćom i sestrama, a nije isključeno kraće poslovno putovanje. Ovih dana ćete često sretati neke osobe iz prošlosti.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Device će imati veoma ozbiljan razgovor s partnerom u vezi s važnim stvarima koje bi mogle biti i pomalo neprijatne. Partner bi mogao da bude ljubomoran ili mu se neće dopadati vaše često viđanje s nekim osobama. Želećete da budete samostalni, smatrate da se više zalažete, ali realno nemate mnogo razloga da nešto zamerate partneru. Moguće je zajedničko putovanje, ali i zajednički poslovi. Slobodne Device bi ovih dana mogle čuti ili sresti staru ljubav ili osobu iz prošlosti. Taj susret bi mogao biti fatalan, pa biste mogli obnoviti stare strasti i vezu. Radi se o nekome s većom razlikom u godinama ili višim statusom. Bićete iznenađeni kako deluje i utiče na vas.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s psihom zbog pasivnosti.

SAVET: Imate podršku zvezda, iskoristite je.

Shutterstock

 

Vaga - Dogovor kuću gradi

POSAO: Vage će ove nedelje biti obazrive i truditi se da što manje rizikuju kada su poslovne odluke u pitanju. Bićete odgovorni i raditi sve postepeno sa što manje upliva. Trudićete se da budete ekonomični i takav utisak ostavite i na druge. Ono što će vas posebno izdvajati tokom ove nedelje jeste fokus na sve što budete radili. Moguće je da imate zaostale poslove ili obaveze koje će vam sada doći na naplatu, pa ćete morati i njima da se bavite, dok bi neke Vage mogle dobiti novac koji im drugi duguju već neko vreme. U svakom slučaju, ovo je za vas neki novi početak i odluke koje će se odraziti na dugoročnom planu. Možda se u nekim stvarima nećete slagati s nadređenima, ali je najbolje da ne iznosite stavove ishitreno i javno, već sačekajte da se bura stiša, a i emocije. Vage koje se bave privatnom biznisom će biti prinuđene da nešto reorganizuju, naprave novi raspored ili čak zaposle nove ljude. Manjak resursa i ljudi mogao bi biti vaš najveći problem. Mogli biste imati problema ili nesuglasica s jednim od roditelja.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod Vaga se oseća životnost i pojačana energija, što će dovesti do uspostavljanja balansa u odnosu i vraćanja na stare obaveze i aktivnosti. Jedino bi partner mogao da vam zameri da ste više okrenuti sebi i svojim potrebama, a da manje pažnje posvećujete njemu. Ne bi bilo dobro da vas kritikuje, ubrzava ili predlaže nešto novo jer bi to u vama izazvalo revolt, naročito između 4. i 6. oktobra, kada će sve biti mnogo intenzivnije. Mnoge biste mogli iznenaditi informacijama koje imate. Slobodne Vage se dobro osećaju u svojoj koži, zavodljive su, strastvene i imaju dovoljno pažnje, ali im je potreban neko da bi se osećale cele. Moguće je da postoji osoba iz poslovnog okruženja koja vam se dopada, ali je ona zauzeta ili je iz drugih razloga nedostupna. Krajem nedelje biste mogli imati neke nesuglasice ili ćete razmeniti ne baš prijatne poruke. Vage bi trebalo da obrate pažnju na svoja osećanja i kome ih pokazuju jer su veoma osetljive i ranjive i lako mogu biti razočarane.

ZDRAVLJE: Moguće je zapaljenje krajnika, stegnutost u grlu, koje može biti psihosomatsko. Imaćete osećaj neke skučenosti, a ponekad i potrebu da živite hedonistički više nego što realno možete. Ne iscrpljujte se previše i ne tražite prevelika očekivanja.

SAVET: Imate moć da neke stvari promenite, nemojte se samo bojati jer strah parališe.

Shutterstock

 

Škorpija - Karmička ljubav

POSAO: Škorpijama se ovih dana prepliće prošlost i budućnost, pa će često imati momente i situacije u vezi s nekom osobom koju dugo poznaju i poslovima koje su nekada radili. Sve će se dešavati sporije, ali i temeljnije, pa ćete moći da dobijete na sigurnosti i samopouzdanju. Ono što bi moglo da vam smeta jesu neke priče koje se dešavaju iza kulisa, neproverene informacije i osobe koje neće jasno izaći pred vas i reći svoje mišljenje. Najbolje je da se ne obazirete na to i budete strpljivi. Neki poslovi koji su u vezi s inostranstvom ili stranim firmama mogli bi biti odloženi, a kod nekih Škorpija izvesno je odlaganje putovanja. Moguće je da nećete biti fokusirani, ali ćete na fizičkom planu biti korisni i produktivni, pa ćete imati kvalitetna iskustva i rezultate. Od ruke će vam ići sve što ima veze s kreativnim poslovima, u vezi s umetnošću i lepotom, a neke Škorpije bi mogle pokrenuti posao s emotivnim partnerom ili bliskom osobom iz porodice. Javiće vam se neko iz inostranstva.

LJUBAV: Zauzete Škorpije će ove nedelje imati dobre i iskrene odnose s partnerom i bliskim ljudima. Svi oko vas će biti zadovoljni vašim postupcima i nekim zahtevnim situacijama u kojima ćete sa stilom i objektivnim stavom uspeti da se izborite za nešto veoma važno i kvalitetno. Jedino bi mogli od vas da traže da budete konkretniji i zahtevate da stvari idu malo brže. Slobodne Škorpije bi mogle da započnu kontakt s osobom koja je zrelija, mudrija i možda s većom razlikom u godinama. Nisu isključene stare ljubavi, kontakt s nekim iz prošlosti, a, u svakom slučaju, ovde je reč o vezi koja će biti stabilna i dugotrajna, a kod nekih se radi o karmičkim vezama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ovo je period regeneracije i transformacije. Radite na jačanju imuniteta. Možete imati alergijske reakcije po licu, crvenilo...

SAVET: Ne preterujte u reakcijama, ali se nemojte ni suzdržavati.

Shutterstock

 

Strelac - U drugom planu

POSAO: Strelčevi će ove nedelje s nekim osobama iz poslovnog okruženja graditi poverenje i stabilniji odnos. Moguće je da će neko reći nešto što je veoma lično i neuobičajeno, ali će nakon tog razgovora sve ići u drugom pravcu. Neki Strelčevi će imati prazan hod i više se baviti nekim spoljašnjim stvarima nego onima koje se tiču konkretno posla. Za one koji se bave privatnim biznisom ovo je veoma značajan period za raščišćavanje svega što ih je kočilo ili je postalo nepotrebno. Nakon toga osetićete olakšanje i zadovoljstvo i moći mnogo više da pružite. Ove nedelje ćete bolje shvatiti i situacije i druge ljude, a i osvestiti kako treba da reagujete da biste postigli bolju materijalnu situaciju. Ne preterujte i nemojte da radite nešto samo da biste popunili prazninu. Neko od prijatelja bi mogao da vam traži novac na zajam.

LJUBAV: Na emotivnom planu Strelčevi se nalaze u veoma važnom periodu, kada prolaze kroz duhovna i psihološka pitanja i momente koji će morati na kraju da budu veoma konkretni. Neće biti lako pokrenuti ovaj razgovor, a kada krene, otvoriće se mnoga pitanja koja se dugo nisu pominjala. Ne bi bilo dobro da vas partner prekida i traži nešto na silu jer će u tim situacijama doći do razmirica i nesporazuma. Mogli biste delovati odsutno, a neki bi to mogli pogrešno da protumače i budu ljubomorni. Slobodni Strelčevi će biti skloni vezama i avanturama u kojima je najvažnija strast, pa su moguće i tajne i zabranjene veze sa zauzetim osobama, dok će neki biti potpuno nezainteresovani na ovom polju jer su preopterećeni drugim stvarima.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Strelčevi bi mogli imati problema sa zdravljem zbog nekog pritiska, insistiranja i preterivanja. Možete se osećati usamljeno, lenjo i usporeno, pa će vam sve smetati.

SAVET: Radite nešto samo ako ste inspirisani.

Shutterstock

 

Jarac - Podrška prijatelja

POSAO: Jarčevi se nalaze u periodu kada mogu imati lični i profesionalni razvoj, ali će to prvenstveno motivisati njih same. Mnogo je važno da nudite kvalitet, a to što to nije trenutno isplativo u istoj meri ne treba da brinete. Sve će se nadomestiti i nadoknaditi kasnije. Ovo je period kada pravite planove, sklapate važne dogovore, poslove koji će na dugoročnom planu biti veoma isplativi. Ako potpisujete neke ugovore oko 4. oktobra, kao proizvod svega dobićete stabilnost i dobru saradnju. U svemu tome može vam pomoći neko od prijatelja ili ćete imati saradnju s nekim koga dobro i dugo poznajete. Oko 6. oktobra ćete osećati posebnu napetost i nervozu, pa može doći do nesuglasica. Možda ćete želeti da saopštite nešto važno, ali to neće naići na odobravanje. U tom slučaju biste mogli reći nešto što ne mislite. Jarčevi koji funkcionišu u partnerskim odnosima imaće mnogo posla, ali i tenzije. Trudite se da ne shvatate ništa lično i nemojte brzati u poslovnim aktivnostima i odlukama.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi će imati izazove kada je partnerski odnos u pitanju, naročito oni koji su u braku ili dugo zajedno. Ovde se radi o prebacivanju krivice ili nekim postupcima koji neće naići na odobravanje. Probajte da pomerite granice i reagujete drugačije nego što su vaše bliske osobe navikle. Vikend je posebno intenzivan i napet, a moguće su neprijatne reči. Slobodni Jarčevi bi mogli gajiti osećanja prema osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja. Ove nedelje nećete moći da sakrijete simpatije, pa ćete napraviti krupan korak i biti otvoreni. Moguće je kraće putovanje i ljubav na putu ili na nekom slavlju i veselju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s infekcijama ili padom energije.

SAVET: Budite odgovorni i precizni.

Shutterstock

 

Vodolija - Usporeni, ali temeljni

POSAO: Vodolije su svesne da imaju mnogo potencijala i da je ono što rade veoma kvalitetno, ali imaju problem zbog brzine ili neusklađenosti kada je vreme u pitanju. Moguće je da ćete biti ratrzani ili ćete morati da se nađete u isto vreme na dva mesta, što će biti teško izvodljivo. Ne radite ništa na silu, već probajte da se reorganizujete i napravite drugačiji plan rada i funkcionisanja. Kod nekih Vodolija je ovo slučaj s privatnim obavezama, a kod nekih s poslovnim. Nije upitan rezultat i vaš kvalitet, ali je važno da napravite bolji temelj da ne biste imali neprijatnosti. Moguće je da će vam neko sugerisati šta da uradite što će vas dodatno nervirati jer vi vidite gde je problem, ali trenutno nemate adekvatno rešenje. Krajem nedelje ćete doneti krupne odluke i napraviti važne poteze koji će pomoći da profunkcionišete. Moguće su uplate na koje ste dugo čekali ili povećanje plate. U najboljoj poziciji su Vodolije koje su trenutno na putu jer će izbeći mnogo nejasnoća i problema. Najvažniji datumi su 4. i 6. oktobar.

LJUBAV: Zauzete Vodolije će na početku ove nedelje imati prijatne i kvalitetne momente, ali će komunikacija uvek biti na ivici. Ili ćete biti inspirisani ili uznemireni, pa ćete često morati da stabilizujete situaciju. Krajem nedelje bi komunikacija mogla da ode u drugom pravcu, pa da, umesto razvoja, dođe do nesuglasica i svađa. Mogli biste da preterate i vi i partner, a to može samo da eskalira u pogrešnom pravcu. Moguće su i nesuglasice oko dece. Slobodne Vodolije bi mogle gajiti strastvena osećanja prema osobi koja dolazi s posla, s kojom postoji veća razlika u godinama ili se radi o bivšoj ljubavi. Tenzija i napetost će biti vidljive, a mogući su i nesporazumi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Vodolije bi mogle imati problema s nezadovoljstvom i povišenom temperaturom. Mogući su problemi s kostima i kičmom.

SAVET: Prevaziđite neke stereotipe.

Shutterstock

 

Ribe - Stare i nove vrednosti

POSAO: Ribe će ove nedelje imati priliku da napreduju i razvijaju se, bilo da se radi o karijeri ili ličnom razvoju. Na veoma snažan i kvalitetan način ćete doći do izražaja i spojiti stare i nove vrednosti. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave istraživanjem, obrazovanjem ili im je posao povezan s inostranstvom. Takođe, studente očekuje uspeh na fakultetu kakav nisu mogli ni da sanjaju. Prikazaćete se u mnogo boljem svetlu nego što to zapravo jeste. Neke Ribe će imati priliku da odu na neko veoma daleko putovanje koje će ih inspirisati, ali i doneti promenu planova, dok će neke napraviti veoma uspešne i dugotrajne poslove s inostranstvom ili stranom firmom. Izlazite iz zone komfora i standardnih okolnosti koje su zastarele. Saradnike i klijente ćete prebaciti na drugačiji vid saradnje ili ćete se vi postaviti drugačije. Povezaćete se s osobama koje će uneti novine u vaš poslovni život i otvoriti vam nove vidike.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ribe će imati, pre svega, iskren odnos i komunikaciju, koja će prevazići vaše dosadašnje standarde. Preći ćete na drugačiji način funkcionisanja, biti maštovitiji i impresionirani onim što partner radi za vas. Neke Ribe bi mogle zajedno da otputuju, a neke da donesu značajne zajedničke odluke. Kritičan dan je 6. oktobar, kada bi moglo doći do nesuglasica oko finansija ili dece. Iznenadite partnera nekim romantičnim gestom, a teške razgovore ostavite za neki drugi put. Slobodne Ribe osećaju nalet strasti i emocija, koje su im izmešane, pa ne mogu racionalno da razmišljaju. Niste sigurni ni šta želite niti koga, a ako gubite kontrolu nad ponašanjem, znajte da ne idete u dobrom pravcu. Oko 4. oktobra moguće je obnavljanje starih strasti i ljubavi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali se klonite preterivanja, naročito nekih loših navika. Stomak i želudac su vam slaba tačka, a sve to na nervnoj bazi.

SAVET: Pustite mašti na volju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)