Zanimljivosti

VILIJAM I KEJT SU SE PRESELILI U MALU KUĆU I SAMI ČUVAJU DECU: Bolesna princeza ne želi pomoć, svega joj je preko glave

Osim što se povukla iz javnosti, to nije jedina odluka koju je donela.

24.07.2024 11:32

VILIJAM I KEJT SU SE PRESELILI U MALU KUĆU I SAMI ČUVAJU DECU: Bolesna princeza ne želi pomoć, svega joj je preko glave
DPPA / ddp USA / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Velsa trenutno žive u kući Adelaide Cottage na imanju Vindzor, a po kraljevskim standardima, ova četvorosobna kuća je prilično skromna. Ovo nije njihova jedina nekretnina - takođe zadržavaju apartman u Kensington palati. Kada su se prvi put preselili u svoj novi dom u Vindzoru, prema mnogim izveštajima pisano je da neće biti mesta za dadilju. Navodno, preselili su se kako bi "normalnije" živeli sa svojom decom, ali i imali privatnost. Želeli su da budu daleko od očiju javnostu.

U jednoj epizodi Vanity Fair-ovog Dynasty podkasta, kraljevski stručnjak - autorka Keti Nikols - pridružila se novinarima Erin Vanderhof i Kler Hovart u širokoj diskusiji o tome kako se princ Vilijam nosi sa nedavnim izazovima zdravstvenih problema svog oca i supruge Kejt Midlton.

- Istina je da ima puno briga - objasnila je Keti Nikols i dodala:

- Ali, znajući kakva je on ličnost, on je praktičan, pragmatičan, optimističan, baš kao i njegov otac. On je pravi optimista u životu, a takođe ima i sposobnost svoje bake (pokojne kraljice Elizabete) da precizno sve posmatra i tako se nosi sa životom, piše Mirror.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton nemaju dadilju

Vanderhof je odgovorio:

- Čitave ove godine podsećam se priče kada su se prvi put preselili u Adelaide Cottage, to je četvorosobna kuća u Vindzoru unutar parka, a ne nudi prostor za dadilju. Sećam se da je bilo nekakvih komentara na mrežama kao "Kako će oni živeti bez dadilje?". Svi mislimo da oni imaju fantastičan način života i sve te ljude u kuhinji, a uglavnom su živeli bez mnogo ljudi oko sebe, delom zato što žele da zaštite svoju privatnost.


The Sun je izveštavao 2022. godine da će porodica spakovati stvari i preseliti se u Vindzor, a izvor je izjavio:

- Kejt i Vilijam su bili veoma zainteresovani za skromnu kuću kako bi započeli svoj novi život u Vindzoru. Adelaide Cottage je idealna jer ima četiri spavaće sobe i ne treba im ništa više jer nemaju stalno zaposleno osoblje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)