Zanimljivosti

ĆERKA BRUSA VILISA SKUNULA SVE SA SEBE - SEVALE GOLE GRUDI: Nasred ulice isprobavala je ovo! (FOTO)

Nije marila da li je neko gleda dok je birala šta joj odgovara.

10.07.2024 11:55

ĆERKA BRUSA VILISA SKUNULA SVE SA SEBE - SEVALE GOLE GRUDI: Nasred ulice isprobavala je ovo! (FOTO)
Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka Brusa Vilisa i muzičarka Skaut Vilis nije stidljiva. Ona se bez problema skinula na ulicu u Los Anđelesu i ostala golih grudi dok je isprobavala  garderobu u jednom, reklo bi se Second hand shop. 

Skaut se bez stida i oklevanja skinula u plave tange, dok grudnjak nije imala pa su sevnule njene gole grudi dok je isprobala razne odevne kombinacije.

Opušteno i bez blama

Skaut je probala nekoliko pari crnih i sivih pantalona koje su izgledale kao da imaju maskirni uzorak, providnu haljinu, potom plavu, belu i smeđu maksi haljinu, tamnu suknju, usku crvenu slip haljinu, prozirnu gotovo belu haljinu, kratku svilenkastu suknju i druge komade iz prodavnice.

Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Isprobavak+jući stvari ona je pokazala gole grudi

Bez stida ona je u jednom trenutku ostala samo u tangama, ali i potpuno golih dojki dok je gledala i merkala šta da uklopi uz pantalone sa maskirnim printom. 

Na nogama je imala ružičaste klompe, a sudeći po njenom slobodnom ponašanju Skaut nije marila da li je nego gleda ili slika. Dugu crnu kosu je pustila da slobodno pada niz leđa, piše The Sun.

Skaut je srednja ćerka Burusa Vilisa i Demi Mur koja pokušava da napravi muzičku karijeru. Uprkos slavnim roditeljima i prezimenu do sad nije zabeleželia veći uspeh, ali je imala manje koncerte i ne odustaje od muzičke karijere. 

Pored nje, Brus i Demi imaju još dve ćerke Rumer i Talulu, dok Vilis sa sadašnjom suprugom ima joj dve devojčice.

instagram.com/brucewilllis

Brus Vilis se bori sa demencijom

Čuveni glumac je okončao karijeru nakon dijagnoze afazija u aprilu 2022. a 6 meseci kasnije ustanovljeno je da ima  frontotemporalnom demencijom (FTD).

Za ovu bolest nema leka, a najčešći simptomi su:

  • promena ličnosti i ponašanja
  • poteškoće u govoru
  • problemi sa sećanjem

Njegova porodica, ćerke iz oba braka kao i bivša supruga Demi Mur stalno su uz njega kao podrška u najtežim danima dok se bori sa teškom bolešću.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)