Zanimljivosti

NOVE INFORMACIJE O KEJT MIDLTON UZBURKALE JAVNOST: Britanski dvor se oglasio o oporavku princeze!

Na društvenim mrežama se spekuliše o njenom pravom stanju nakon oglašavanja njene navodne prijateljice.

12.05.2024 12:02

NOVE INFORMACIJE O KEJT MIDLTON UZBURKALE JAVNOST: Britanski dvor se oglasio o oporavku princeze!
Credit: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Zdravstveno stanje princeze Kejt Midlton je u žiži javnosti širom sveta. Mnogi ne kriju da su zabrinuti za nju, a britanski dvor ćuti ili "na kašičicu" se sazna nešto od princezi najčešće iz posrednih izvora.

Ni princ Vilijam nije posebno pričljiv i čak i kad ga upitaju za zdravlje supruge najčešće jedva procedi kroz zube da je - dobro.

 

 

Spekulacije na mrežama

Mediji spekulišu da bi se Kejt, koja se leči od raka, mogla uskoro vratiti na svoje dužnosti. Međutim, kako se na društvenoj mreži Facebook oglasila jedna njena navodna prijateljica mogu da potraju i godine dok se ona vrati na kraljevske dužnosti. 

- Uprkos najavama da bi Kejt mogla da se vrati na kraljevske dužnosti u narednih nekoliko meseci, njena bliska prijateljica tvrdi da će proći godine dok se ona ne vrati - piše u postu.

Kako je naglasila ta navodna prijateljica princeze od Velsa više nije s njom u vezi, jer je Kejt prekinula svaki kontakt.

Slični postovi pojavili su se i na drugim mrežama, između ostalog i na X mreži (nekadašnji tviter) što indirektno sugeriše da je stanje Kejt Midlton gore nego što se misli i zna, piše Snopes.

Profimedia

Kejt je folusirana na svoj potpuni oporavak

 

Ove informacije i spekulisanje po društvenim mrežama o zdravstvenom stanju princeze od Velsa je uznemirio javnost, zbog čega se konačno se oglasila i Bakingamska palata kratkim saopštenjem.

- Princeza će se vratiti službenim dužnostima kada to odobri njen medicinski tim. Ona je dobre volje i fokusirana je na potpuni oporavak - kratko je saopšteno sa britanskog dvora.

Podsećamo, Kejt Midlton je sredinom januara otišla na opraciju stomaka, da bi se krajem marta oglasila sama princeza od Velsa i saopštila da boluje od reka.

Slične spekulacije pojavile su se i o zdravlju kralja Čarlsa III kada su se pojavile glasnine da je britanskom monarhu ostalo samo dve godine života i da je već aktiviran plan za njegovu sahranu. Međutim, takvi planovi su, recimo za pokojnu kraljicu Elizabetu II, postojali decenijama pre nego što je ona zaista i preminula, prenosi Yahoo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)