Zanimljivosti

OTAC JOJ JE UTICAJAN POLITIČAR, A O NJIHOVOM BIZARNOM ODNOSU SVI GOVORE: Sada je fotografisana u izdanju koje je izazvalo buru u javnosti

Transfromacija Ivanke Tramp koja nikome nije promakla.

11.05.2024 13:01

OTAC JOJ JE UTICAJAN POLITIČAR, A O NJIHOVOM BIZARNOM ODNOSU SVI GOVORE: Sada je fotografisana u izdanju koje je izazvalo buru u javnosti
Profimedia

Ivanka Tramp je ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa. Godinama je u centru pažnje zbog važne uloge koju je preuzela u očevim poslovima, a njena neto vrednost procenjuje se na oko 800 miliona dolara.

Ova poznata dama godinama je u braku sa Džaredom Kušnerom. Supružnici su nedavno proveli  nekoliko dana u Meksiku. Ivanka je na društvenim mrežama podelila fotografiju sebe i supruga obučene za tu priliku.

Post se sastoji od dve slike koje prikazuju različite uglove para. U njemu su obe doterane za elegantan izlazak, a Ivanka nosi crvenu dugačku haljinu sa udubljenjem u grudima, štiklama i kosom u talasima. Džared je nosio tradicionalni crni smoking. „Slavimo ljubav i magiju Meksika“, napisala je Ivanka objavu naglašavajući kako obeležava 14 godina braka.

Ivanka je godinama pod lupom javnosti zbog poznatih roditelja, međutim, daleko od toga da je voljena u javnosti. Iako se oduvek trudila da deluje smerno i odmereno, posebno prilikom nastupa, njen odnos sa ocem privlačio je brojne komentare. Podsećamo vas, da se digla velika prašina u javnosti kada su se pojavale zajedničke fotografije oca i ćerke iz perioda kada je Ivanka bila tinejdžerka.

 

 

-Kada on priča o njoj ona se polako kreće da se zatvara. Kada je javno rekao da bi izlazio sa njom da mu nije ćerka, vi možete da vidite kako se ona povlači u sebe - govorio je Nik Morgan, stručnjak za govor tela.

Ono što se može prometiti jeste da se u poslednje vreme Ivanka mnogo slobodnije ponaša i oblači u javnosti. Sada je možemo videti u uskim haljinama sa izrazito dubokim dekolteima i raspuštene frizure što nije tipično za nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Nedavno je fotografisana u Majamiju tokom jednog slavlja, a svi su govorili o njenom modnom odabiru kojim je igrala na kartu seksepila. Ova transfomacija privlači posebnu pažnju te se mnogi pitaju odakle ovakva promena kod Ivanke koja je oduvek bila izuzetno smerna.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)