Zanimljivosti

PEVAČICA ZAGRMELA U MINIJATURNOM BIKINIJU: Ima telo kao grčka boginja, a na ovoj slici je niko ne prepoznaje! (FOTO)

Ana Štajdohar uživa u Dubaiju, a pokazala i čime raspolaže!

08.05.2024 18:05

PEVAČICA ZAGRMELA U MINIJATURNOM BIKINIJU: Ima telo kao grčka boginja, a na ovoj slici je niko ne prepoznaje! (FOTO)
Printscreen/Instagram/ana.stajdohar

Pevačica Ana Štajdohar (44) poznata je po anđeoskom glasu, a više od decenije uživa u ljubavi sa saksofonistom Nikolom Demonjom, koji je i član njenog benda. Par odlično funkcioniše, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a kao kruna ljubavi došli su naslednici, ćerka Nia i sin Lav. Izgleda da kod Štajdohareve na poslovnom polju sve savršeno funkcioniše, tako da je bila idealna prilika za predah.

ATA images

Ana Štajdohar

Ana je tako porodično sa Nemanjom i decom otputovala u Dubai. Nedavno je objavila fotografiju u malenom plavom bikiniju koji je u gornjem delu tela bio u vidu topa i vezivao se oko vrata, dok je donji deo bio klasičan mininijaturni plitki kupaći koji se vezivao na bokovima. Malo je reći da su njeni fanovi kojih broji 108.000 ostali zatečeni njenom zanosnom figurom.

Primetno je da joj je porasla kosa koja je sada u vidu pramenova, dok je pogled sakrila iza naočara za sunce. Ana je neko ko prati modne trendove, često ume da spoji nespojivo, a ima istančan modni stil. Ipak sredinom pete decenije i posle dvoje dece, na izgledu bi joj pozavidela svaka dama. 

Ravan stomak, izvajano telo i glatka koža krase pevačicu, a nije retkost da su pojedini na prvi pogled pomislili da je neka tinejdžerka u pitanju. 

- Budućnost je tamo već stigla. To je moj glavni utisak. Potrebno je 5 i po sati da biste doleteli u futur. Otvoren za sve, bezbedan, beskrajno čist i uređen, napredan, grad u kom se tradicionalan i savremen svet ne sudaraju, već nežno prepliću. Pogledajte ga kroz moje naočare - poručila je Štajdoharova svojim pratiocima da pogledaju Dubai.

Već po prvim minutima objavljivanja slika na Instagramu komentari su se usijali.

- Vau, ako u bajci, a ti prelepa!

- Bravooooo Anči, uživajte porodično tako je najlepše, kad ste svi skupa zajedno.

- Predivna!

- Kao aviončić!

- Ijaooo koliko si slatka!

-  Prezgodna žena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)