Zanimljivosti

"NOSILA SAM PIŠTOLJ I MOLILA BOGA DA GA NE UPOTREBIM": Mira Škorić govorila je o strahu za život

Pevačica nije imala mira zbog opasnog okruženja.

29.03.2024 18:01

"NOSILA SAM PIŠTOLJ I MOLILA BOGA DA GA NE UPOTREBIM": Mira Škorić govorila je o strahu za život
Foto Nebojša Mandić

Pevačica Mira Škorić decenijama je na muzičkoj sceni, a oduvek je važila za damu oštrog jezika. Bez pardona je iznosila svoj stav, ma koliko se to nekima nije svidelo. 

Čak i ovako naizgled opasna, osećala se nesigurno i uplašeno za svoj život tokom devedsetih godina. Mira je već tada bila velika zvezda i dosta nastupala. Međutim, u klubovima su u to vreme obitavali "loši momci", a pucnjava ili tuča bili su učestali prizori. Pevačica je tada odlučila da se sama pobrine za svoju bezbednost.

ATAImages

Mira Škorić oduvek je važila za nekoga ko svoje mišljenje jasno iznosi

Strast prema pištoljima sam nasledila od oca, pa sam počela rano da idem na profesionalna gađanja. Imam sigurnu i mirnu ruku, ali sam van streljane devedesetih godina pištolj nosila zato što sam želela sigurnost. Takve su godine bile, a ja sam se tako osećala spokojno, jer su glave letele svaki dan. Molila sam Boga da ga ne upotrebim! Pištolj se i ne poteže za bilo šta, ali sam ja kao mlada baš bila otkačena. Sad ne nosim, devedesetih bilo takvo vreme. Sada se bavim oružjem u vidu sporta, jer idem redovno u streljanu - govorila je Mira za 24 sedam.

Škorićeva je oduvek isticala strast prema pištoljima, pa su kolale i različite priče o Miri i dva pištolja. Međutim, kako je objasnila, streljana je jedino mesto gde koristi oružje

- Uzbuđuje me i pomisao da držim pištolj u rukama. Volim da pucam, naravno samo u streljani i moram da se pohvalim da sam dobar strelac. Čvrst stav i mirna ruka je dobitna kombinacija da pogodite metu u centar, a ja posedujem ove osobine. Neko se opušta u teretani ili kafiću, a ja ne mogu da se opustim ako nisam u streljani - priznala je svojevremeno Mira.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)