Zanimljivosti

ISPLIVAO SNIMAK ĆERKE BARAKA OBAME: Svi bruje o kadrovima naslednice bivšeg predsednika, jel moguće da je ovo skrivala? (VIDEO)

Saša je pokazala sebe u potpuno drugačijem svetlu.

28.10.2023 20:01

ISPLIVAO SNIMAK ĆERKE BARAKA OBAME: Svi bruje o kadrovima naslednice bivšeg predsednika, jel moguće da je ovo skrivala? (VIDEO)
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama godinama živi potpuno povučenim načinom života. Čini se da je njegova porodica tek sada procvetala i da koriste popularnost na najbolji mogući način. Nekadašnja prva dama SAD Mišel Obama i dalje uživa veliko poštovanje javnosti te neretko gostuje u emisijama gde govori o svakodnevnim životnim izazovima, kulinarskim receptima i drugim temama koje se tiču roditeljstva.

Naslednice Baraka i Mišel tokom njegovog mandata živele su pod staklenim zvonom, te sada napokon mogu da se opuste i uživaju poput drugih tinejdžera. Čini se da su Saša (22) i Malija En Obama (25) ne koriste društvene mreže ali njihovi privatni snimci povremeno isplivaju u javnost.

@uproxx always knew sasha was a city girl 💅🏼 #saysum ♬ original sound - UPROXX Music

Tako je na Tiktoku osnavuo Sašin snimak na kojem se vidi kako se dobro zabavlja. Ona repujuje i pokazuje se u potpuno drugačijem svetlu nego što se očekivalo od ćerke bivšeg predsednika SAD. Ovaj video je postao viralan, broji na desetine hiljada komentara i skoro 300.000 pregleda. 

- Devojko, otvori Tiktok.

- Pozdravi roditelje i reci im da se vrate.

- Oduvek smo znali da si kul devojka iz grada.

- Bravo sestro, samo napred.

- Saša je nova predsednica - samo su neku od komentara koji se nižu ispod objavljenog snimka.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)