Zanimljivosti

HARI I MEGAN POKAZALI ĆERKU, BRITANCI U TRANSU: Pogledajte joj kosu! (FOTO/VIDEO)

Britanski mediji ovih dana uveliko pišu o najnovijem Netfliksovom ostvarenju "Hari&Megan", a najnoviji detalj iz tog dokumentarca koji je sve oduševio jeste prikazivanje ćerke mladog, odbeglog para.

21.12.2022 15:08

HARI I MEGAN POKAZALI ĆERKU, BRITANCI U TRANSU: Pogledajte joj kosu! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Britanski princ Hari i njegova izabranica, bivša američka glumica Megan Markla, svih ovih godina su se trudili da podalje od očiju javnosti i svetla reflektora drže dvoje svojih naslednika, te su deca minimalno viđana i fotografisana, međutim, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili su da to promene. U jeku skandala koje je izazvao njihov dokumentarni film u nastavnicima, Hari&Megan, par je odlučio da sa svetom podeli nekoliko snimaka dece, uključujući i fotografiju malene princeze Lili i to kako hrani piliće. Dirljiva fotografija preslatke Lilibet Dajane izazvala je posebnu pažnju i uzbuđenje javnosti kada je emitovana u četvrtoj epizodi Netfliksovog serijala. 

- Meganina ćerka Lilibet Dajana je toliko porasla... Sačekajte samo da joj vidite kosu - naslov je britanskog Sana koji je uočljivo u prvi plan stavio da je devojčica "Meganina ćerka", a zatim pažnju skrenuo na devojčicine fizičke karakteristike, ponovo stavivši u prvi plan pitanje koje je od ulaska Marklove u moćnu familiju opsedalo Ujedinjeno Kraljevstvo - da li će naslednici britanske kraljevske porodice s Harijeve strane biti tamnoputi. 

Megan je uslikana zajedno sa svojom decom na imanju dok ih oboje drži u naručju u teksas farmerkama i lanenoj košulji. Lilibet Dajana ima tek nešto malo više od godinu dana, međutim,ako je suditi po snimku i fotografijama, izgleda odraslije. Obučena u helanke na cvetiće i u žutu majicu, devojčica izgleda preslatko.

I Lilibet i njen brat Arči imaju "zlatnu" kosu i reklo bi se da pomalo liče, ako se o tome uopšte može pričati budući da im lica nikada nisu slikana u potpunosti. 

Par je podelio svakodnevne trenutke sa svojom decom od sedenja u dnevnoj sobi, preko druženja i rada u bašti, kao i sankanja i sve ono u čemu uživaju i kako odrastaju i druga deca. 

 

 

Princ Hari je, podsetimo, u najnovijoj Netfliksovoj seriji koja se bavi njegovom vezom s Megan od samih početaka, otkrio da ga ćerkica podseća na njegovu majku i da u njoj vidi sebe i Spensere, dok ga Arči podseća na suprugu. Megan je, s druge strane, otkrila kako je imala srećno detinjstvo, ali da se seća kako je često bila sama i da je, kada se Arči rodio, želela da za njega stvori porodicu kakvu je ona oduvek želela. 

Među fotografijama kako se igra i puzi po bašti u Netfliksovoj seriji je prikazana i retko viđena fotografija malene Lilibet kada se rodila, koja je oduševila sve.

Lilibet je svoj prvi rođendan proslavila tokom obeležavanja platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete II u Vindzoru. Hari i Megan su nakon žurkice podelili snimak na kom se vidi da niko od kraljevske porodice nije prisustvovao tom događaju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nena

21.12.2022 00:19

Afrodita Karambolo