VIP saveti

ZBOG "TITANIKA" JE DOŽIVELA NOĆNU MORU, NIJE SMELA DA IZAĐE IZ KUĆE: Kejt Vinslet otkrila šta se desilo nakon snimanja kultnog filma

Nije znala kako da se nosi sa slavom.

14.03.2024 17:10

ZBOG "TITANIKA" JE DOŽIVELA NOĆNU MORU, NIJE SMELA DA IZAĐE IZ KUĆE: Kejt Vinslet otkrila šta se desilo nakon snimanja kultnog filma
Tanjug/AP, PRofimedia

Glumačka zvezda Kejt Vinslet nedavno je priznala da je nagla slava koja je usledila nakon njenog nastupa u filmu Titanik preokrenula njen "vrlo normalan život" u "traumatičnu" vožnju rolerkosterom. Glumica, koja danas ima 48 godina, priznala je da joj je bilo teško da se snađe u novom životu u Holivudu nakon hit filma iz 1997. godine, koji je takođe uključivao i Leonarda Dikaprija, jer nije bila naviknuta na svetlost reflektora. Nakon izlaska Titanika, priznala je da joj je normalan život brzo postao "nedostupan", dodajući da joj je bilo teško da se "zabavi" i uživa u svojoj slavi. Kejt, koja je imala 21 godinu kada je snimala film, iskreno je otkrila svoja prava osećanja o postajanje Holivudske A-liste, ističući kako ju je njeno skromno odrastanje učinilo njen uspon ka slavi još dramatičnijim.

Foto: Shutterstock

Kejt Vinslet progovorila o periodu ogromne popularnosti nakon "Titanika"

Izazovi slavnog života

Kejt je otvorila vrata posledicama snimanja Titanika dok je govorila u emisiji Sunday Sitdown sa Vilijem Geistom. Ona je primetila da je zbog svog "normalnog" detinjstva teško uživala u svom novom životu.

- To zaista nije bilo zabavno jer nisam imala vrstu životnog stil koji ide uz to što sam poznata osoba. Živela sam u malom dvosobnom stanu na severu Londona, znate? Nisam imala, kao, obezbeđenje ispred svoje kuće. Nikada nisam mogla priuštiti takvu vrstu stvari - govori glumica.

Ona je objasnila da u to vreme nije mogla tražiti privatnost jer je osećala da mora samo "ćutati i biti zahvalna". Kejt je primetila da je preveliki broj paparaca koji su je okruživali kod kuće uskoro postao previše težak za podnošenje.

- Pokušavam da shvatim kako da izađem iz kuće, a da ne doživim epileptički napad zbog toliko bliceva paparaca u mom licu-  rekla je ona.

Holivudska zvezda govorila je i o tome kako joj je normalno detinjstvo još više otežalo prilagođavanje životu u brzom traku. Ona je nazvala moranje da se odrekne života na koji je nekada bila navikla "traumatičnim".

Prntscrn/YouTube

Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio u epsoj sceni "Titanika"

Od Titanika do drugih uspešnih filmova

Nakon Titanika, Kejt je nastavila da igra u drugim hit filmovima, uključujući The Holiday, Labor Day, Divergent, The Mountain Between Us, a najskorije u filmu Lee. Prošle godine, neverovatne fotografije sa snimanja Titanika pojavile su se 27 godina kasnije. Nikad ranije viđene slike snimio je nepoznati član ekipe filma Džejmsa Kamerona dok su snimali na lokaciji u Meksiku 1996. godine. Amaterske fotografije prikazuju Leonarda i Kejt kako se opuštaju za vreme odmora izvan svojih poznatih likova Džeka i Rouz. Kejt je viđena kako nosi beli pojas za spasavanje koji je nosila njen lik pre nego što je zaronila u ledeni Atlantik na kraju filma. Film, koji je objavljen s velikim pohvalama krajem 1997. godine, ispričao je priču o potonuću Titanika u aprilu 1912. godine. Novoizgrađeni putnički brod je krenuo iz Sautemptona prema Njujorku, ali je potonuo nakon što je udario u ledeni breg, dovodeći do gubitka više od 1500 života.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)