Vaš karakter

DA LI VIDITE BELO-ROZE ILI SIVO-PLAVU KOMODU? Optička iluzija je zbunila i one sa najidealnijim vidom, u ovome je štos!

Volite li da slobodno vreme prekratite aktiviranjem moždanih vijuga? Posle čuvene crne ili zlatne haljine, možda ste mislili da nema fotografije koja će nadmašiti očekivnja. Nova fotografija koja se pojavila na Redditu pokazuje da mnogima zaista ne nedostaje mašte.

14.05.2022 20:00

DA LI VIDITE BELO-ROZE ILI SIVO-PLAVU KOMODU? Optička iluzija je zbunila i one sa najidealnijim vidom, u ovome je štos!
Printscreen/Redditagamiegamer

Fotografije koje kruže internetom, a na kojima su optičke iluzije, bacaju u rebus mnoge ljude, pa nikako ne mogu da odgonetnu smisao onoga što vide. Svaki put, korisnici mreža idu dalje i reklo bi se da „treniraju“ moždane vijuge ljude širom sveta, želeći da shvate percepciju ljudi i na koji način razmišljaju odnosno koji deo moždane hemisvere koriste.

Nova fotografija koja je mnoge bacila na razmišljanje, prikazuje fioke koje su obojene u belo-roze kombinaciju, odnosn sivo-plavu. Da, za mnoge će deloavti zbunjujuće ovaj zaključak, ali je zaista teško odgonetnuti šta je na fiokama ofarbano i koja je bazna boja.

Korisnik  Reddita je okačio spornu fotografiju i pitao korisnike koju kombinaciju fioka vide na njoj. Mišljenja su bila podeljena, a mnogi korisnici su priznali da  su se čak zbog nje posvađali sa svojim prijateljima i porodicom.

Printscreen/Redditagamiegamer

Komoda sa dvobojnim fiokama bacila je mnoge u dilemu, koja je kombinacija boja na slici

Neki su na fotogrfiji zapazili zelenu boju fioka, a jedan od korisnika je komentarisao da možda i dnevna svetlost utiče na to koje je boje komoda.

- Ako je pogađa dnevna svetlost, onda je belo-roze-rekao je jedan od korisnika

- Vidim ružičastu i menta zelenu boju. Vidim i prljavu komodu koju treba očistiti-komentarisao je drugi.

Većina se složila da se zaista ne može proceniti da li je fotografija nastala tokom dana ili je u pitanju blic koji je noću stvorio taj efekat.

Korisnik je napokon okačio originalnu fotografiju i verovatno razočarao mnoge, tvrdeći da je komoda ofarbana u plavo sivoj boji. I pored toga mnogi su odbijali da prihvate istinu jer su bili sigurni u suprotno.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)