Vaš karakter

ONO ŠTO PRVO VIDITE OVDE OTKRIVA VAŠA NAJSKRIVENIJA OSEĆANJA! Optička iluzija kao test ličnosti!

Ovaj test ličnosti u obliku optičke iluzije će vam otkriti šta zaista mislite o svom životu.

05.04.2022 11:00

ONO ŠTO PRVO VIDITE OVDE OTKRIVA VAŠA NAJSKRIVENIJA OSEĆANJA! Optička iluzija kao test ličnosti!
tiktok/printscreen-wowamiofficial

Najnovija senzacija na društvenoj mreži TikTok je test koji analizira kako tumačite sliku prikazanu na ekranu i tvrdi da na osnovu toga može da dešifruje kako se osećate u tom trenutku. Portal Srećna Republika vam otkriva o čemu se tu radi.

Naime, autor ovog videa smatra da se jednostavnim uočavanjem određenih karakteristika slike pre nekih drugih može mnogo naučiti o gledaocu. Snimak se sastoji iz tri iluzije, koje na različite načine tumače ljudske emocije.

tiktok/printscreen-wowamiofficial

Iluzija tigra i drveta

Prva slika 

Na prvoj slici vidimo scenu iz divljine, sa tigrom koji spava ispod drveta. Gledaocima se daje pet sekundi da osmotre sliku, da bi im se nakon toga saopštilo značenje i interpretacija onogo što su prvo zapazili. Ukoliko vam je samo drvo prvo zapalo za oko, vi ste navodno poprilično zadovoljni svojim životom. Međutim, ukoliko ste uočili i tigra i drvo u isto vreme, to može da znači da ste oprezni u svemu.

tiktok/printscreen-wowamiofficial

Iluzija devojke i životinja

Druga slika

Druga iluzija nam prikazuje vodopad sa skrivenim motivima u vodi i liticu. U vodi jasno možete uočiti ženu i ako nju prvu primetite, to znači da ste u poslednje vreme malo preopterećeni. Sa druge strane, ako najpre zapazite lica životinja u steni, to može da znači da vam um luta, piše portal San

tiktok/printscreen-wowamiofficial

Iluzija ostrvo i gitara

Treća slika

Poslednja slika prikazuje ostrvo pri zalasku sunca, kako se preslikava u vodi i time formira oblik gitare. Ako uočite ovo, to znači da se vaša pozitivnost lako širi na druge. Ipak, ukoliko vam to promakne, znajte da vam je potrebno vreme da prihvatite nove ljude u svom okruženju.

Ovaj video je postao viralan za jako kratko vreme, prikupio je milione pregleda i u ovom trenutku ima više od 78.000 lajkova na TikToku. Pored toga, izazvao je lavinu raznovrsnih komentara na ovoj društvenoj mreži, od zaprepašćenih do ne baš tako zadovoljnih gledalaca.

Jedan korisnik je tvrdio da ga je preciznost tumačenja uplašila, drugi je bio zatečen i iznenađen rezultatima, a treći pak nezadovoljan zbog krajnjeg ishoda ovog testa u njegovom slučaju. Kako god se okrene, ovaj video nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Usudite se i vi, pogledajte ovaj snimak i saznajte stvari o sebi koje možda niste znali do sada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)