Vaš karakter

SAMO NAJPAMETNIJI MOGU DA PRONAĐU REŠENJE ZA 9 SEKUNDI: Mozgalica koja će vas razmrdati

Rešenje je jednostavno!

16.07.2024 10:13

SAMO NAJPAMETNIJI MOGU DA PRONAĐU REŠENJE ZA 9 SEKUNDI: Mozgalica koja će vas razmrdati
Printscreen/The Sun

Optičke iluzije su pravi način da se razmrdate i naterate sebe malo da razmišljate. U pitanju je jedna jednostavna igra koja će vam pomoći da se ili razbudite ili razmrdate. U pitanju je niz istih brojeva koji se pojavljuju u okviru fotografije, ali neće svi uspeti da nađu rešenje. Samo najbrži i oni koji imaju moć zapažanja pronaći će rešenje. Imate nekoliko brojeva i više redova gde treba pažljivo gledati. Samo oni koji imaju visok koeficijent inteligencije mogu da pronađu šta se to razlikuje i to za samo devet sekundi. Vremena je malo, ali pokušajte!

Konstantno se ponavlja 383 i tako u nizu. Ono što treba da pronađete je jedan broj koji je drugačiji. Da li ste uspeli?

Printscreen/The Sun

Pogledajte dobro fotografiju

Možemo vam malo olakšati i reći da je tu negde blizu sredine.

Ako niste uspeli da nađete gde se nalazi broj koji je drugačiji, odnosno, onaj koji ne prati niz, pogledajte još jednom. Zapravo, u 7. redu, treći broj sa desne strane je taj koji je drugačiji.

Možda sada mislite da je ovo rešenje jednostavno i jeste, ali zapravo, potrebno je da se malo namučite. Takođe, teško je mnogo kada su brojevi identični, a pogled luta, da uočite onaj koji se razlikuje.

Takođe, onima koji su uspeli, čestitamo! 

Ovo je odličan način da se zabavite, a ako niste uspeli da pronađete broj, nemojte se nervirati. Da li volite optičke iluzije, zagonetke i druge vrste razgibavanja za mozak?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)