Strast MOJ LJUBAVNIK (25) ŽELI DECU SA MNOM, A JA NE ZNAM KAKO DA MU KAŽEM ISTINU: On ni ne sluti da među njima postoji velika razlika! 22:01
Brak i veze IVA SE ZALJUBILA U 17 GODINA STARIJEG MUŠKARCA: Ovo je veliki problem koji ne zna kako da reši! 21:20
Brak i veze OVE STVARI NIKADA NE RADITE ZA MUŠKARCA: Pametna žena na to ne pristaje - to nije ljubav! 19:20
Strast NE BRIJE NOGE, NE ŠMINKA SE, IMA 59 GODINA I DVE DECENIJE MLAĐEG DEČKA: "Samo on može da me ispoštuje u krevetu!" (FOTO) 22:05
Strast JANA (29) SPAVALA JE SA 20 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Ovo u krevetu nikad nisam doživela, a onda mi je uradio nešto što ni u snu nisam očekivala! 23:01
Brak i veze OSETIO SAM SVRAB NA ČUDNOM MESTU I BIO SAM UBEĐEN DA ME DEVOJKA VARA: Guglanje simptoma mi je uništilo život, a onda sam otkrio istinu! 22:00
Strast "MUŠKARCI SU JEDNOSTAVNA BIĆA KOJA SAMO TREBA ZADOVOLJITI": Da li ste čuli za moćno pravilo od 5 minuta - evo kako utiče na vašu intimu! 23:01
Strast JA IMAM 33, ONA 28 GODINA, I OBOJE SMO NEVINI: Godinu dana pokušavamo da imamo odnos, ali ona vrišti i beži kad me vidi golog! 21:40
Vesti MAJKA MOG DEČKA MI JE REKLA DA SAM MATORA I RUŽNA: Usledile su ucene, zbog njegove reakcije ne spava noćima! 15:01
Strast POSLE INTIMNOG ODNOSA, ODMAH URADITE OVO: Mala pravila koja pretvaraju strast u nezaboravnu avanturu 22:30
Strast ŠTA MUŠKARCI I ŽENE ZAISTA PRVO KAŽU POSLE INTIMNOG ODNOSA: Zaboravite na romantiku, ove reči otkrivaju pravo lice vašeg partnera! 12:20