Ispovesti MOJ MUZ JE ZBOG KRIZE SREDNJIH GODINA POČEO DA TRENIRA: Izgleda bolje nego ikad, ali stvari u krevetu nikad gore! 21:00
Ispovesti VODITELJKU U PEDESETIM SALEĆU ISKLJUČIVO MOMCI U DVADESETIM: Evo kako da uhvatite "lovca na kuguarke", svi rade isto! 21:00
Brak i veze IMA 34 GODINE I JOŠ JE NEVINA: Budući partner mora da zadovolji 12 kriterijuma sa njene liste! 18:20
Ispovesti VENČALI SU SE POSLE 2 DANA POZNASTVA: "Krijem od bake da sam se udala, plašim se da ne dobije srčani udar!" 12:26
Ispovesti LEPOTICA DALA OGLAS DA TRAŽI MOMKA: "Dobila sam bizarne i jezive poruke, a posle 5.000 ponuda i dalje sam sama" 19:02
Brak i veze MOJ MUŽ JE 44 GODINE STARIJI OD MENE: Više ne ispravljamo ljude na ulici koji misle da je on deda, a ne otac naše dece! 19:10
Ispovesti PROMENIO SE ČIM SAM MU PRIZNALA DA ČEKAM BEBU: Uzela sam njegov telefon i otkrila nešto najgore! 19:00
Ispovesti ODVEO JE NA BAJKOVITO MESTO: Treperela je u iščekivanju prosidbe, umesto prstena završila je u suzama 13:17
Sex VARA ŽENU GODINAMA I NIMALO SE NE KAJE: "Želim da uživam dok ne postanem mator i ružan, supruga ne zna, pa svima lepo!" 20:00
Ispovesti ONA IMA ČAK SEDMORO RODITELJA: Možda zvuči nemoguće, ali njoj to ima savršenog smisla! (VIDEO) 19:10
Sex JA SAM DOMINO DAMA, FETIŠE MI PLAĆAJU 2.000 EVRA: Evo šta me je terao da uradim za taj novac! 19:59
Ispovesti VERENIK JOJ PROVODI PREVIŠE VREMENA U TERETANI: "Kada mi je drugarica pokazala fotku na jednom sajtu, slošilo mi se" 16:12