Ispovesti ŽELELA SAM USKRS IZ SNOVA, A ONDA SE NA MOJIM VRATIMA POJAVILA SVEKRVA S TIM U RUKAMA: Nisam mogla da verujem šta mi je priredila na praznik, bila sam uništena i ponižena! 15:01
Brak i veze PRED ŽENOM JE POZVAO MAJKU I POŽALIO JOJ SE KAKO MU JE KUĆA PRLJAVA: Reakcija njegove supruge je urnebesna, šta biste vi uradile? (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti OVAJ FRAJER JE MUŽ MARINE ĆOSIĆ: Prelepa srpska glumica pokazala ko je osvojio njeno srce, devojke oduševljene markantnim muškarcem (FOTO) 08:55
Ispovesti PLAVOKOSA LEPOTICA U CELIBATU GODINU DANA, IMA OGROMAN PROBLEM: Muškarci me ne vole, niko neće da me oženi (FOTO) 19:01
Ispovesti POSLE TREĆEG DETETA NISMO IMALI ODNOSE DEVET MESECI: Mislila sam da će sve biti u redu, ali on je uradio nešto strašno, a ja nisam spremna da ga ostavim! 20:01
Telo O OVOM PARU BRUJI ČITAVA PLANETA: Ona ima više od 10 miliona fanova, svi hipnotisano gledaju šta radi pred kamerama, a njemu poručuju samo jedno! (FOTO/VIDEO) 18:06
Strast ŽENA ME ODBIJA VEĆ 10 GODINA, A OZBILJNO ME JE ZAINTERESOVALA KOLEGINICA MLAĐA 10 GODINA: Ipak, razmišljam da uradim nešto potpuno drugo, ali ne znam da li ću se kajati! 21:01
Strast SVI MISLE DA SAM ODANA, VERNA DOMAĆICA, ali na internetu sam nešto sasvim drugačije! Ne znam kako da priznam mužu to što sam uradila! 20:01
Ispovesti BILA SAM U 36. NEDELJI TRUDNOĆE KADA SAM PRIMILA MISTERIOZNO LJUBAVNO PISMO: Život mi se u trenu promenio iz korena! (FOTO/VIDEO) 10:01
Brak i veze SA MUŽEM SAM OTIŠLA NA IZLOŽBU, A ONDA SE POJAVILA ONA: Bila je visoka, plava i bujnih grudi, otad nemam mira i očajna sam jer ne znam šta ću! 21:01
Ispovesti PRIZNALA SAM MUŽU DA MAŠTAM O AFERI SA STRANCEM: Njegova reakcija me je šokirala, kako sad da izađem na kraj sa njim? 21:01
Brak i veze ODBILA JE BRAK KOJI SU JOJ UGOVORILI RODITELJI, ali je za nekoliko godina saznala nečuvenu istinu! (VIDEO) 16:01