Ispovesti "GOVORE MI DA ME MUŽ VARA JER SAM DEBELA": Devojka je supruga upoznala putem interneta, a sada prolazi kroz dramu zbog gojaznosti (FOTO) 19:00
Brak i veze SVI SU ZANEMELI KADA SE POJAVILA ONA: Bivša žena je došla na venčanje nekadašnjeg muža, a ovakvu reakciju neveste nije ni mladoženja naslutio (VIDEO) 17:00
Zanimljivosti LJUBAVNI ŽIVOT IVANE VULETE: Bila je verena za drugog, a onda se pojavio ON i zauvek ukrao njeno srce (FOTO) 09:00
Brak i veze KO KAŽE DA NOVCEM NE MOŽE DA SE KUPI LJUBAV? Plavokosa lepotica nudi 5.000 dolara onome ko joj nađe muža, a ovo su njeni uslovi (FOTO+VIDEO) 11:00
Brak i veze GODINAMA JE IMAO LJUBAVNICE, A ONDA SE ZAKLEO DA TO VIŠE NIKAD NEĆE PONOVITI: Sve je bilo u redu dok jednog dana zajedno nismo otišli u teretanu! 20:01
Brak i veze MOJ MUŽ DOLAZI KASNO S POSLA I ODMAH TRČI U TOALET: Tamo provodi čitavo veče, ne znam šta radi! 20:01
Ispovesti ŽELELA SAM USKRS IZ SNOVA, A ONDA SE NA MOJIM VRATIMA POJAVILA SVEKRVA S TIM U RUKAMA: Nisam mogla da verujem šta mi je priredila na praznik, bila sam uništena i ponižena! 15:01
Brak i veze PRED ŽENOM JE POZVAO MAJKU I POŽALIO JOJ SE KAKO MU JE KUĆA PRLJAVA: Reakcija njegove supruge je urnebesna, šta biste vi uradile? (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti OVAJ FRAJER JE MUŽ MARINE ĆOSIĆ: Prelepa srpska glumica pokazala ko je osvojio njeno srce, devojke oduševljene markantnim muškarcem (FOTO) 08:55
Ispovesti PLAVOKOSA LEPOTICA U CELIBATU GODINU DANA, IMA OGROMAN PROBLEM: Muškarci me ne vole, niko neće da me oženi (FOTO) 19:01
Ispovesti POSLE TREĆEG DETETA NISMO IMALI ODNOSE DEVET MESECI: Mislila sam da će sve biti u redu, ali on je uradio nešto strašno, a ja nisam spremna da ga ostavim! 20:01