Zanimljivosti

POKUŠAJ DA SE NE NASMEJEŠ: Fotografije koje će vam ulapšati dan (FOTO)

Zašto biste samo stali pored neke skulpture i fotografisali se, kada možete da napravite zaista dobar fazon, poput ljudi sa narednih fotografija.

15.08.2022 09:00

POKUŠAJ DA SE NE NASMEJEŠ: Fotografije koje će vam ulapšati dan (FOTO)
shutterstock.com

Društvenim mrežama kruže sjajne slike, dosetljivih posetilaca i turista koji su rešili da ispoziraju na pravi način i predstave određene istorijske znamenitosti u šaljivom svetlu. Iako mnogi pored ovakvih zdanja prolaze ne posvećujući im veliku pažnju i zastanu tek da se slikaju i ovekoveče da su posetili to mesto, ima i onih koji su se baš pošteno našalili.

- Ne, ne možeš da uzmeš moje voće. Idi po svoje - glasio je komentar na jednoj slici koji opisuje devojku kako se drži za obraz i izgleda kao da je dobila šamar.

 

 

Druga fotografija je posebno nasmejala korisnike društvenih mreža, jer je devojka iskoristila priliku da sedne u krilo muškarcu koji je prikazan na skulpturi delujući kao da su par.

 

 

Ideje nisu manjakale...

 

 

Kod jedne fotografije, mnogi su se složili da bi uradili isto i da upereni prst skulpture asocira upravo na ovo kako je čovek pozirao.

 

 

Stariji turisti su se odlično prilagodili ovom trendu pa su i neki od njih ispozirali "profesionalno". Svi su bili oduševljeni poziranjem starije gospođe kojoj mašte nije nedostajalo.

 

 

U nastavku pogledajte kako su se sjajno zabavili i drugi dok su pokušavali da ovekoveče trenutak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)