Preseo odmor

IVANE, ŠTA TO RADIŠ?! Zbog plavuše u minijaturnom bikiniju OBRAO JE BOSTAN! (VIDEO)

Hit snimak sa jedne plaže širi se društvenim mrežama, pošto je glavni protagonista, izvesni Ivan, po svemu sudeći obrao bostan zbog postpuka koji je učinio.

24.10.2021 12:02

IVANE, ŠTA TO RADIŠ?! Zbog plavuše u minijaturnom bikiniju OBRAO JE BOSTAN! (VIDEO)
Twitter print screen - Strelac_strelac

Naime, dotični Ivan koji verovatno nije ni sanjao da će postati internet zvezda, snimao je zanosnu plavušu mobilnim telefon dok je ona izazovno pozirala u minijaturnom kupaćem.

Prestanite da trošite novac na skupe lekove za zglobove! Izlečite ih za samo 3 dana sa...!

Da će zažaliti zbog svog postupka jasno je iz dela snimka na kojem se čuje ženski glas, ali ne bilo koji, već Ivanove supruge.

- Ivane, šta to radiš - pita ona šokirana, a Ivan još šokantnije odgovara:

- Ćuti, bre.

Iako se ovaj Ivanov potez nikako ne može smatrati džentlmenskim, tviterašima nije smetalo da se slatko nasmeju i jednoglasno se slože da se Ivanu "crno piše" kada dođe kući.

"Ćuti bre, ženo, ne smetaj mi", "Što žene umeju da smetaju kad je najbolje, užas blagi", "Crni Ivane, nadrljao si", "Ništa, snimamo za film", ređali su se komentari ispod snimka, a poslednji je aludirao na scenu iz "Maratonaca" koja je svima poznata.

Sudeći po komentarima, čini se da je Ivan ni kriv ni dužan odneo titulu virala godine sa ovogodišnjeg letovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)