Zanimljivosti

KUPILA NAJJEFTINIJU KARTU KOJA NE UKLJUČUJE PRTLJAG: Kad je otvorila ovo, ŠOKIRALA je sve! Mogao je da nastane problem

Većini nas ovako nešto ne bi palo na pamet.

18.08.2024 07:30

KUPILA NAJJEFTINIJU KARTU KOJA NE UKLJUČUJE PRTLJAG: Kad je otvorila ovo, ŠOKIRALA je sve! Mogao je da nastane problem
instagram/willowsreelss

Mnogi od nas znaju kakva je muka pronaći jeftinu kartu za neko putovanje, posebno ako je ograničen prtljag i želite da prođete što jeftinije. Iako će pakovanje torbi i koferčića zahtevati posebno tarifiranje i dodatnu težinu, jedna devojka se dosetila načina kako da smanji svoj prtljag ali i troškove i praktički zakamuflikra ono dodatno što nosi sa sobom.

U jednom Instagram snimku otkriva kako je pronašla jednu od najjeftinijih karti za putovanje, ali i kako je pronašla način da sve što joj je potrebno spakuje u nešto simbolično poput jastuka. Iako su svi pomislili da je reč o pravom jastuku za putovanje, dok je stvari stavljala na traku za prtljag, devojka je kasnije pokazala kako je jastuk zapravo uspeo da sakupi sve što joj je od odeće potrebno. Snalažljivost joj je očigledno jača strana, što su potvrdili i mnogi korisnici ove mreže.

Nakon otvaranja jastučnice iz nje su ispale mnoge stvari poput laganih majica, donjeg veša i kupaćeg kostima sve što je devojci bilo za početak potrebno za putovanje na koje se uputila.

Snimak je na ovoj mreži sakupio preko 587.000 sviđanja a mnogi su se zapitali da li je ona prošla predostrožne mere odnosno skeniranje.

- Ako je dozvoljena jedna lična stvar to treba da bude ranac.

- Zar neće videti šta je u njemu kada ga skeniraju?

- I ja sam to uradila, bez problema.

- Čitao sam vest da nekome ovo nije upalilo i da je uhvaćen.

- Možete videti njen prtljag, samo je htela da doda neke dodatke bez naplate - bili su neki od komentara.

Dok su jedni opravdavali ovu ideju devojke, drugi su rekli da tako nešto ne bi uradili. Neki su rekli kako pre svega ne bi stavili glavu na jastuk koji je boravio na aerodromu. Jedan od putnika koji često putuje podelio je zapažanja sa drugima rekavši da ovaj trik u većini slučajeva "ne pije vodu".

- Kao redovni putnik, podeliću ovo sa vama. Problem je što u nastojanju da smanje svoje troškove, mnoge aviokompanije čak i velike, ne dozvoljavaju ni lične stvari, ni ručni prtljag, bez dodatnih naknada. Ovaj trik sa jastukom neće uspeti u toj situaciji, jer će smatrati jastuk ličnim predmetom i naplatiti vam od 22 do 45 evra. Osim toga, aviokompanije koje će vam omogućiti ručni i lični prtljag, neće vam dozvoliti da nosite jastuk van ručnog i ličnog predmeta. Ograničenja "lične stvari" su takođe postala mnogo manja - zaključio je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)