Zanimljivosti

CURILA IM VODA U PODRUMU, PA SU NAIŠLI NA JEZIVO OTKRIĆE: Uselili se u kuću staru 200 godina, a evo šta se krije ispod

Tragom vode koja je curila iz podruma, bračni par došao do novih saznanja.

22.06.2024 14:22

CURILA IM VODA U PODRUMU, PA SU NAIŠLI NA JEZIVO OTKRIĆE: Uselili se u kuću staru 200 godina, a evo šta se krije ispod
Printscreen/https://www.tiktok.com/@mysteeipong

Za Misti, kako se potpisuje na TikToku, to je trebalo da bude još jedan običan dan, kada obavlja svoje aktivnosti kao i svi drugi, međutim nije tako bilo. Istražujući novi dom u koji su se preselili ona i njen suprug su došli do čudnog otkrića. Primetili su da iz jednog dela podruma u njihovom domu u Njujorku curi voda što im je bilo vrlo čudno. Njen suprug Ken odlučio je da se "pridruži zabavi" u podrumu ali nisu ni slutili da će otkriti zanimljivu istoriju iza svega toga.

TikTokerka je otkrila da njen suprug i njegova porodica "imaju iskustva sa jezivim stvarima" što će im pomoći u daljem istraživanju. 

Zatvorena vrata su vodila ka podrumu i ka toj sobi odakle je voda dolazila a uprkos njihovom iskustvu u toj oblasti par nije imao alat da se nosi sa tom situacijom, prenosi Unilad. Ken, je pokušavao da dopre iza zidina malim alatom ali mu je to išlo vrlo teško.

- Srećom to su šuplji blokovi iznutra, prošli smo kroz prvi deo ali tek treba proći drugi deo. Razlog što nismo prošli je taj što je ova soba ispunjena kamenjem - kaže ona u snimku.

Misti je dodatno istraživala njihov dom otkrivajući kako misli  da je nekada ta kuća bila povezana sa tunelom. Žena je otkrila kako njihova kuća ima veze sa podzemnom železnicom i da je od njihovog doma stanica na samo osam minuta. 

Pratioci ovog para su bili znatiželjni ali i uplašeni pa su ih savetovali da bi trebalo da angažuju nekog profesionalca koji će im pomoći u otkrivanju.

- Nikada nisam video nešto jezivije.

- Da li sam jedini koji misli da je prostorija zatvorena s razlogom?

- Brat koristi najmanji mogući alat.

- Neka gori žalfija, ne zna se šta će odatle da se pojavi..

- Zazidana kuća dvesta godina, to je zaplet za većinu horor filmova iz 80-ih.

Iako nisu uspeli ništa da otkriju za početak, šta se krije iza vlažnih zidina, pažnju je privukao Mistin suprug koji je u jednom trenutku okadio prostoriju žalfijom, otkrivši da je njegova baka bila "gradska veštica" ili "vračara" i da je od nje to naučio. Ona im je prenela naviku da dolaskom na nova mesta na taj način isteruju negativnu energiju iz prostorije, budući da i u ovom domu nikada pre nisu živeli.

Par je pokazao da je neophodno dugo raditi na restauraciji kuće koja je stara dvesta godina i da će tek otkriti šta se iza podruma nalazi i kakvu zapravo istoriju krije ta kuća. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)