Zanimljivosti

VATRA GUTA SVE, A REAKCIJA PSA JOŠ VIŠE ŠOKIRA! Žena izazvala požar i uspaničila se, ali su svi gledali samo u jedno

Jedan par je pokušavao da spremi ručak, ali su stvari krenule po zlu.

14.06.2024 15:50

VATRA GUTA SVE, A REAKCIJA PSA JOŠ VIŠE ŠOKIRA! Žena izazvala požar i uspaničila se, ali su svi gledali samo u jedno
Printscreen/TikTok/dailymail

Iako mnogi od nas misle kako su vešti u kuhinji, često mala nepažnja ili greška mogu da naprave veliki problem i izazovu požar. To je na sopstvenom primeru pokazala Letaša Brust, koja je spremala ručak za sebe i svoju partnerku kada je odjednom buknuo plamen. Iako je pokušavala da ga iskontroliše i ugasi, bila je potpuno nespremna, pa se on samo povećavao da bi ona u jednom trenutku bacila posudu koja je odletela na pod i odmah ugasila plamen.

Za to vreme dok su ona i njena partnerka digle paniku i vikale po kuhinji pošto su se uplašile za svoju bezbednost, njihov mali pas je šetao po kuhinji da bi zapaljena posuda u jednom trenutku poletela ka njemu, dok je on sve to dočekao smireno i pasivno za razliku od svojih vlasnika koji su istrčali iz kuhinje.

@dailymail LaTeasha Brost has shared footage of her chaotic response to a kitchen fire in hopes to educate others. She made the mistake of throwing water on the oil fire, which only made the flames climb higher. Now she’s encouraging others to get fire extinguishers or fire blankets so they’re prepared should the same happen to them. 🎥 @Rach and Teash via Storyful #viral #tiktoker #fire #oops ♬ A mysterious scene of the near future like Blade Runner(994826) - The Structures

Dejli mejl je podelio ovaj snimak na TikToku, otkrivajući u opisu objave da je Letaša napravila grešku pošto je voda došla u dodir s uljem koje je bilo u posudi na vatri i to je prouzrokovalo požar. 

Ljudi su na ovoj mreži komentarisali da se ovakve stvari dešavaju nepažnjom, ali da svakako treba biti pripravan.

- O bože...da li je to ona bacila tiganj na pod? 

- Ne voda!

- Zgrabi poklopac i jednostavno i brzo samo stavi na to!

- Pas je u fazonu: "Gde bi ja sad trebalo da bežim?"

- Baš je smirena - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je u celoj priči pas ispao najveći heroj i da je delovao smirenije od ovog para. Sa druge strane, Letaša sada edukuje druge kako bi trebalo da reaguju u tim situacijama. Ona ohrabruje sve da nabave aparate za gašenje požara ili da u ovakvim situacijama odmah koriste ćebe koji mogu sprečiti manje požare.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)