Zanimljivosti

SELA JE BEZ PITANJA ZA NJEGOV STO I POČELA DA FLERTUJE: Devojka zatražila da joj ovo uradi, ono što se potom desilo je izazvalo buru komentara (VIDEO)

Nije se ustručavala da mu uputi komplimente, a čini se da ni on nije bio ravnodušan.

20.04.2024 16:45

SELA JE BEZ PITANJA ZA NJEGOV STO I POČELA DA FLERTUJE: Devojka zatražila da joj ovo uradi, ono što se potom desilo je izazvalo buru komentara (VIDEO)
tiktok/printscren/leila_layzell

Zaustaviti nekoga na ulici ili prići nekome u kafiću može biti vrlo neprijatno za drugu stranu. Nije uobičajeno da zaustavljamo potpune strance, međutim, kada to situacija zahteva, mnogi se ne ustručavaju. Želeći da vidi na koji će način odgovoriti na njen zahtev, jedna devojka je odlučila da priđe momku koji je sedeo u bašti jednog kafića. 

Printscreen/TikTok/leila_layzell

Devojka je odlučila da priđe jednom momku koji je sedeo u kafiću i zatraži od njega nešto

Prišla je potpuno spontano i sa velikim samopouzdanjem kao da se dugo znaju započevši razgovor.

- Zdravo, drago mi je ja sam Lejla. O Bože, imaš tako lepe rukavice, moje ruke su tako hladne-dobacila mu je ona.

- Želiš li da ih staviš- upitao ju je on.

- Stvarno bi mi ih pozajmio? Ni ne znaš me..o Bože..hvala ti. Imaš toliko lepe oči.  Mogla bih da se izgubim u njima- dodala je ona, a momak je počeo da se smeje pokazujući oduševljenje njenim komplimentom.

Dok su tako uspostavili opušteni razgovor, devojka mu je predočila zbog čega je zapravo sela pored njega te ga pitala da li bi joj kupio kafu. Objasnila je da voli karamel late, a onda je i momak njoj rekao kako i ona ima divne oči.  Njih dvoje su ustali te otišli da kupe kafu da bi se na kraju pozdravili te je devojka rekla kako joj je bilo drago i da će ona njemu kupiti sledeći put, a onda su se zagrlili. Korisnici Tiktok-a bili su oduševljeni ovim susretom te su devojci rekli kako je to poznati tiktoker Džozef Laurens i da ne treba da propusti priliku i da ga smuva.

- Dušo, pa to je Džozef! Reci mi da ovo nije iscenirano, ovo je neprocenjivo!

- Da li je ovo stvarno ili namešteno?

- Kako si uspela ovo a da se ne zaljubiš?

- Ovo je tebi uspelo jer si 10.

- Ja bih ga pitala šta smo nakon ovoga- bili su neki od komentara.

Ljudi su bili oduševljeni ovom scenom, a uzbuđenje je dodatno zagrejao komentar ovog dečka kada se oglasio napisavši "ovde sam tako mamuran...nadam se da si uživala u kafi", što je sakupilo preko 5.000 sviđanja.

Mnogi su shvatili da je u pitanju poznati tiktoker Džozef laurens kojeg na ovoj mreži prati preko 686 000 ljudi. Lejla je takođe poznata tiktokerka koja ima približan broj pratilaca. Iako većina veruje da je totalno nasumičan susret u pitanju, mnogi veruju da je cela priča iscenirana.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)