Zanimljivosti

"OVAJ ČOVEK JE REŠIO SVE NAŠE PROBLEME": Otkrio kako se pakuje za selidbu i nećete verovati koliko je trik jednostavan! (VIDEO)

Sklonite kofere i kutije sa strane, evo kako se to radi očas posla.

24.02.2024 11:30

"OVAJ ČOVEK JE REŠIO SVE NAŠE PROBLEME": Otkrio kako se pakuje za selidbu i nećete verovati koliko je trik jednostavan! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thehaddadfamily_

Iako kod nekih selidba izaziva uzbuđenje jer nosi sa sobom promene i novine, većini je ona prava noćna mora. Premda će krupne stvari odraditi zaposleni u servisu za selidbe, sitnice odnosno odeća i slično stvaraju veliki problem. Sama pomisao da treba vaditi odeću iz ormara i složiti je u kofere i kutije mnogim domaćicama stvara glavobolju i stres.

Foto: Shutterstock

Selidba je prava noćna mora za mnoge parove

Budući da među nama uvek ima onih koji eksperimentišu i onih dosetljivijih, postoji rešenje i kad je u pitanju selidba i pakovanje odeće. Jedna tiktokerka je pokazala na koji način se pakuje njen momak prilikom selidbe i kako je oboma olakšao taj posao. 

U snimku koji je objavila na TikToku vidi se kako momak u par sekundi pakuje odeću bez da koristi kofer ili kutije i da troši vreme. Na čaršav kojim je prekrio krevet spustio je svu odeću iz ormara onako kako ju je izvadio na vešalicama, a onda je vezao čvor među suprotnim ćoškovima čaršava. Na taj način je napravio "instant" kofer i jednostavno rešenje, pošto će prilikom dolaska u novi stan odmah složiti odeću u svoj ormar bez peglanja, vađenja iz kofera i stvaranja gužve. Trik je mnoge oduševio, pa su zatražili da momak podeli šta god mu "padne na pamet", jer ovim je "rešio sve probleme" korisnika mreže, kako su naveli neki od njih.

 

@thehaddadfamily_ This is the reason why we have been so mia ! Moving houses is hard work but this was genius ! 🙌🙌🙌 #fyp #fy #newhouse #hack #husbandandwife #familyoftiktok #dadsoftiktok #momsoftiktok #viral #trending ♬ Confidence (sped up - full song) - Ocean Alley

 

- Mi to radimo u Africi.

- Potrebno mi je da vidim sve njegove trikove za selidbu.

- Apsolutno najbolje!

- Radi pametnije, a ne teže!

- Radim ovo već godinama - bili su neki od komentara.

Neki su priznali kako koriste velike kese za smeće koje im služe umesto ovog čaršava tokom selidbi. Momak je pokazao u drugom snimku na koji način pakuje čaše i lomljive stvari koje u kutiji oblaže peškirom ili ćebetom kako bi sprečio trenje ili udaranje.

@thehaddadfamily_ Replying to @mysteriousmadzz we used our blankets and towels to cover the glassware so they stay in place and at the same time your transfering your linen cupboard 👌 #foryou #foryoupage #fy #viral #trending #viralvideo #boydad #husbandandwife #family #comedycouple #dadsoftiktok #momsoftiktok ♬ TEXAS HOLD 'EM - Beyoncé

Iako se po nekom ustaljenom redu većina nas seli i prati iste korake u tom procesu, na TikTok platformi iz dana u dan se pojavljuju novi trikovi i ideje koje mogu biti od velike pomoći onima koji žele da uštede vreme i resurse. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)