Srbija

NAJVEĆA FRUSTRACIJA SVIH DOMAĆICA: Evo kako da pronađete početak pocepanoj foliji koja se useca i kida!

Jedan krajnje jednostavan, a izuzetno vredan trik podelio je na TikToku poznati francuski influenser.

25.02.2023 10:01

NAJVEĆA FRUSTRACIJA SVIH DOMAĆICA: Evo kako da pronađete početak pocepanoj foliji koja se useca i kida!
Printscreen/Tiktok/calisurtiktok

Kako bi očuvale svežinu hrane i zaštitile je od insekata, ali i raznih mikroorganizama, gotovo sve domaćice pribegavaju korišćenju folija. Na tržištu postoje razne, ali među onima koje se najviše koriste jesu streč i aluminijumska. Aluminijumska folija je za većinu najpraktičnija, međutim, kako se čini, sa njom dame imaju najveć probleme. Svaka žena zna da ne postoji veća frustracija i nervoza od one kada joj se prilikom otvaranja novog pakovanja folije zakine komadić selotejp trake koja je drži, pa onda folija ostane pocepana po sredini i na taj način se pogrešno odmotava i neprestano kida. 

Često to počne nekom bezazlenom "ogrebotinom" koja potpuno izoluje ostatak folije i odmotavanjem dobijete pocepane i nepravilne slojeve sa kojima ne možete ama baš ništa.

Printscreen/Tiktok/calisurtiktok

Trik koji je jedan muškarac podelio na TikToku, a koji rešava problem odmotavanja folije, oduševio je Tiktokere

Ipak, izgleda da je i tim mukama konačno došao kraj. U jednoj objavi koja kruži internetom pojavilo se rešenje koje može da pomogne kod jedne od najvećih muka svih žena u kuhinji. Naime, Jedan muškarac je u snimku otkrio kako pocepanu foliju vratiti u prvobitno stanje i koristiti je normalno, odmotavanjem.

On je pocepao foliju, uzeo parče nje koje je izgužvao i krenuo da njom trlja pocepan deo folije sve dok se ona nije "otvorila" i krenula da odmotava.

- Bravo, majstore! - 

- Nisam znala! Hvalaaa -

- Nema šanse - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže. 

U pitanju je francuski influenser koji svakodnvno objavljuje zapise u kojima pokazuje jednostavna rešenja za svkodnevne situacije, najčešće za pomoć u kući. Među popularnijima je i kako poput roštilj-majstora ispeći batake u rerni, što je i demonstrirao, provukavši ih kroz žicu iz rerne tako da vise.

Drugi zanimljiv trik koji je podelio za čišćenje ogledala jeste veoma jednostavan i jeftin. Poprskao je ogledalo u kupatilu vodom, a zatim presečenim sirovim krompirom u nekoliko kružnih pokreta prešao preko ogledala. Sve je to prebrisao krpom i dobio ogledalo koje se cakli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)