NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE

NA MAGIČNO VAS VODIMO MESTO: Ako želite odmor iz bajke, odlučite se za OVE 4 destinacije!

Ukoliko klasična turistička odredišta nisu baš za vas, predlažemo vam mesta koja će vam svojom originalnošću oduzeti dah.

09.02.2022 10:03

NA MAGIČNO VAS VODIMO MESTO: Ako želite odmor iz bajke, odlučite se za OVE 4 destinacije!
youtube/printscreen - Conversant Traveller

Jedinstvena mesta na ovom svetu postoje, samo ih treba naći. Zato smo mi za vas pronašli unikatne destinacije koje su idealne za beg od svakodnevice a pružaju vam i jednistveno iskustvo koje će vam promeniti život. Portal Srećna Republika vam predstavlja 4 unikatna smeštaja koja će vam otvoriti nove vidike kada su putovanja u pitanju.

1. Udobna pastirska koliba u „Stounhendž Inu“

Ovaj predivno oslikani smeštaj se nalazi u sklopu „Stounhendž Ina“ i smešten je u gradu Solsberiju u okrugu Viltšir u Velikoj Britaniji. Odsednite u udobnoj pastirskoj kolibi koja je udaljena samo nekoliko koraka od kultnog Stounhendža, koji se nalazi u dvorištu paba “Stounhendž Ina”. Ova tradicionalna koliba je jedinstveno i magično mesto za boravak u ovoj očaravajućoj oblasti. Neobičan, udoban i sa modernim pogodnostima kao što su struja, kupatilo, grejanje i Wi-Fi. Takođe uključuje sopstveno kupatilo, toplotnu izolaciju tokom cele godine, toplu vodu i televizor, što je čini savršenomza kratkotrajni odmor za one koji i dalje žele udobnost da budu na pragu velikog paba. Takođe ćete biti na samo sedam minuta vožnje od Stounhendža, kao i u blizini katedrale u Solsberiju. Uživajte u pogledu na zajedničku ognjište, koje ima drvene klupe i vatru koja gori u večernjim satima.

2. Kamp prikolica “Vorik Najt” u okviru “The Glamping Orchard-a”

Lociran u Glosterširu, u okrugu Severn Vejl u Velikoj Britaniji, ovaj jedinstveni smeštaj se uselio među voćnjake i srastao sa prirodom. Boravak u kamp prikolici je zaista jedinstven način da uživate u otmenom kampovanju. Pruža miran beg od svakodnevnog života. Unutar neobičnog smeštaja, naći ćete bračni krevet, krevete na sprat, kuhinju koja vam omogućava samostalan boravak, tuš u kome se voda greje na drva i viseću ljuljašku za odmor tokom dana. Najbolji deo je krovna terasa kamp prikolice sa koje se pruža zadivljujući pogled na prirodu.

3. Kućica na drvetu u okviru Nacionalnog parka Snoudonija

Ovo slikovita destinacija u planinama Velsa nalazi se u mestu Mekantlet u okrugu Povis. Razmazite sebe ovim fantastičnim iskustvom kućice na drvetu za dvoje. Vratite se prirodi, ali sa dozom luksuza, dok boravite u specijalno dizajniranoj kućici na drvetu na granici Nacionalnog parka Snoudonija. Svaka kućica na drvetu je izgrađena komforno i sa sopstvenim jedinstvenim stilom. Kuće su opremljene retro drvenim nameštajem, vrhunskim krevetima i potpuno opremljenom kuhinjom sa šporetom na plin. Udobne, ekološki održive kućice na drvetu ne zahtevaju struju, a tu je i vatra koja pucketa i greje vas, kao i spoljni tuš sa izvorskom vodom.

4. “The Nest” kućica na drvetu u Devonu

Ovo ušuškano gnezdašce se sakrilo u mestu Honiton u brdima Blekdaun Hils u Devonu. Kućica na drvetu nudi jedinstveno i mirno utočište za dvoje, piše portal "Dejli Star". Zavučena među drvećem i postavljena devet metara iznad zemlje na drvetu engleskog hrasta, ova kućica je idealna za bekstvo od užurbanosti gradskog života ili za romantični vikend.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)