Neverovatno!

ŽELITE LI DA ŽIVITE NA SICILIJI? Evo kako je to moguće potpuno besplatno!

Upravnici jednog hostela rešili su da jednoj osobi daruju besplatan život na Siciliji godinu dana!

02.02.2022 19:14

ŽELITE LI DA ŽIVITE NA SICILIJI? Evo kako je to moguće potpuno besplatno!
pexels.com

Svakodnevna gužva i stres koji život u gradu nosi sa sobom često nas navodi na to da pomislimo kako bi bilo divno da se preselimo u neko selo daleko od svega. 

Ova želja sada može i da vam se ostvari zahvaljujući neverovatnoj dobroti jednog vlasinika hostela na Siciliji. Naime, hostel je nedavno renoviran i potpuno sređen, a vlasnici traže nekoga ko  bi brinuo o hostelu godinu dana i ujedno živeo besplatno na Siciliji. Ne samo da biste besplatno živeli u kući u Italiji, već bi sva zarada hostela u tih godinu dana bila vaša. 

- Tražimo nekoga ko želi da živi sa lokalnim stanovništvom i učestvuje u svim važnim trenucima zajednice, od berbe grožđa do berbe maslina i jedva čekamo da dočekamo izabranika - rekao je jedan od lokalni gradonačelnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by siciligram (@siciligram)

Italijanska arhitektonska firma Studio Didea transformisala je dom koristeći lokalne materijale i ukrasila prvi sprat malim dnevnim boravkom i glavnom spavaćom sobom koja uključuje bračni krevet i sopstveno kupatilo. Na drugom spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja, radni prostor, kupatilo i na međuspratu spavaća soba sa bračnim krevetom, dok je na spratu dodatni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.

Hostel se nalazi u selu Sambuca koje broji oko 6000 stanovnika, a ukoliko želite da se prijavite da tu živite od 30. juna 2022. godine, to možete učiniti na ovom linku.

Komentari (0)