Oko sveta

OTIŠLA NA BALI DA SE PROVEDE: "Drugu noć se budim mamurna, sa tetovažama koje nisam želela, a to nije najgore!" (VIDEO)

Istetovirala se sa strancem koga se i ne seća.

01.06.2024 15:03

OTIŠLA NA BALI DA SE PROVEDE: "Drugu noć se budim mamurna, sa tetovažama koje nisam želela, a to nije najgore!" (VIDEO)
Tiktok-rhiannoncunningham

Influenserka Rienen Kaningem doživela je neprijatno iznenađenje nakon što je divlja pijana noć na Baliju rezultirala neželjenom tetovažom. Naime, ova devojka se probudila sa tetovažom obrnute boce piva na samom skočnom zglobu, nakon što je odlučila da pijanči sa muškarcem koga je tek upoznala u baru.

- Upoznala sam tog tipa bukvalno na trideset minuta... i rešili smo da se zajedno napijemo, a izgleda i istetoviramo. Sećam se da sam ranije tog dana pričala sa nekim ko je hteo da se tetovira da bi ga to podsećalo na Bali, i rekla sam: “Samo nemoj da tetoviraš Bintag pivo i bićeš okej.” Kada premotam film, verujem da sam tu misao imala u podsvesti kada sam odlučila da te noći uradi baš tu tetovažu. Čak ni ne pijem pivo - objasnila je ova mamurna devojka jutro kasnije, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Kaningenova je narednog jutra otrila da ne samo da na jednom zglobu noge ima tetovažu piva, već je na drugoj nozi dobila i tetovažu crvenog srca, što je dodatno pojačalo njeno razočaranje. 

- Ovu drugu tetovažu srca, nisam u početku ni primetila, očigledno sam bila zapanjena onom prvom. Ali sada, kada to vidim, izgleda da sada želim da budem tetovirana svuda po telu - našalila se ona.

Ovo nije prvi put da je Rienen dobila "pijanu tetovažu" na Baliju. Pre nekoliko dana, na društvenim mrežama otkrila je da je dobila tetovažu znaka Vodolije na telu, ispod pazuha, iako je ranije upozorila prijateljicu da ne rade ništa glupo sa tetovažama dok su na odmoru.

 

 

Nakon što je podelila svoju priču, korisnici društvenih mreža su brzo podelili svoje slične priče u komentarima. Ova situacija je podsetnik na opasnosti donošenja trajnih odluka pod uticajem alkohola, posebno u mestima poznatim po svom noćnom životu kao što je Bali.

- Moj muž bukvalno ima Bintang logo na vrhu celog stopala. Moglo je biti gore.

- Otišla sam na Tajland za svoj 21. rođendan i probudila se sa rečenicom “negde u svetu sada je 5h” na rebrima.

- I ja sam bio žrtva tetovaže sa Balija. Probudio sam se sa Nike logom na stopalu, lignjom tetoviranom na bedru i francuskim sirom na nozi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)