Oko sveta

DEVOJČICA JE BEZBRIŽNO VOZILA SVOJ AUTOMOBILČIĆ: Prišao joj je policajac, a njegov potez je iznenadio sve, čak i njene roditelje! (VIDEO)

Ovakvu situaciju ne viđamo često, gest ovog muškarca je tema broj jedan.

04.08.2023 18:01

DEVOJČICA JE BEZBRIŽNO VOZILA SVOJ AUTOMOBILČIĆ: Prišao joj je policajac, a njegov potez je iznenadio sve, čak i njene roditelje! (VIDEO)
pritscreen/youtube/ RM Videos

Postoje brojni prekršaji u saobraćaju. Ponekad se desi da vam policajac progleda kroz prste ukoliko je prekršaj zanemarljiv i ukoliko ste dovoljno snalažljivi da ga ubedite da vam se neće ponoviti ništa slično, ali sve varira od slučaja do slučaja i to se zaista retko dešava. Međutim, ovoj mladoj dami je pošlo za rukom da svojim šarmom policajca obori sa nogu.

pritscreen/youtube/ RM Videos

Policajac zaustavio devojčicu i tražio joj je vozačku dozvolu.

Video koji je postao viralan na društvenim mrežama dobio je na hiljade pregleda, a komentari nisu prestajali da se nižu. Naime, devojčica vozi automobilčić, svakako prilagođen njenim godinama. U jednom momentu se čuje policajac koji joj preko razglasa kaže da okrene glavu i da stane. Ona se zbunjeno okrenula i pogledala ga, a kada je krenuo prema njoj bila je i pomalo uplašena. Pitao je da li zna koliko brzo je vozila, na šta je ona je rekla : "Stala sam!" Rekao joj je da nije stala i da nije imala obe ruke na volanu. Pitao je da li ima vozačku dozvolu, na šta je devojčica odgovorila potvrdno, a on je rekao da u tom slučaju nema problema. 

- Ovakav policajac treba svakoj državi.

- Neverovatno je kako je odreagovala.

- Nisam videla ništa slađe - glasili su samo neki od komentara

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)