Ostali ljubimci

Tele kao kućni ljubimac: Mama ga odbacila, devojka ga usvojila i smatra ga svojim sinom

Ferdinand živi u kući kao pas ili mačka, kupa se i spava pod ćebetom

05.03.2022 18:00

Tele kao kućni ljubimac: Mama ga odbacila, devojka ga usvojila i smatra ga svojim sinom
printscreen/instagram.com

Pratioce na TikToku je osvojila žena koja svoju ljubav deli sa kućnim ljubimcem, Ferdinandom, teletom koje živi u kući i koga tretira kao sina.

Fejt O`Šilds Alen, iz američke države Arkanzas, podelila je svoje avanture sa 16-mesečnim Ferdinandom.

 

 

Zajedno sa svojim ocem, 22-godišnja kancelarijska radnica vodi farmu i ranč od pet jutara. Oni uzgajaju i minijaturne krave koje se drže kao kućni ljubimci. Ferdinand živi u kući, baš kao da je pas ili mačka, a Fejt ga je naučila da koristi nošu.

-Svako ko poseduje kućnog ljubimca bilo koje vrste zna da postoji posebna veza. Ovaj osećaj se znatno pojačava kada odgajate životinju na flašicu. Ferdinand me vidi kao svoju majku i uvek će biti moj sin.

-Prati me svuda i uvek želi da bude sa mnom. Obično mi liže lice. Kada me vidi, muče kako bi privukao moju pažnju i radi to sve dok ne dođem da ga vidim.

 

 

Ferdinand je potomak jedne od Fejtinih krava, poreklom iz Holandije, i nije ni svestan da ga 10.500 ljudi opsednutno prati na TikToku.

U nedavnom video snimku, koji je pogledan 10,3 miliona puta i koji ima 2,3 miliona lajkova, Fejt otkriva nešto više o pozadini njegovog života u kući. Za to vreme je Ferdinand pozirao pred kamerama u plavo-belom džemperu.

 

 

U tekstu ispod videa, Fejt je objasnila zašto on živi sa njima u kući:

-Kada si rođen na farmi i tvoja mama te nije htela, pa te je devojka od 20 godina odvela kući, a sada si kućna krava koja nosi džempere, kupa se i spava sa zagrejanim ćebetom.

 

 

Na snimku, Ferdinand izgleda otprilike iste veličine kao prosečan pas, a njegove šiljaste uši su samo malo niže od kvake na vratima.

Jedan pratilac je primetio da Ferdinand živi „cowdashian“ san, dok se jedan drugi složio da su „krave najljubaznije životinje koje se vole“.

 

Komentari (0)