Mačke i vatrogasci

MAČKE I VATROGASCI: Ljubav koja traje vekovima!

Vatrogasci i mačke mnogo se vole, a videi na kojima se vidi spašavanje ovih preslatkih životinjica raznežili su mnoga srca.

14.11.2021 22:18

MAČKE I VATROGASCI: Ljubav koja traje vekovima!
pexels.com

Posao vatrogasaca veoma je zamoran, što fizički, što mentalno. Ovi plemeniti ljudi često gledaju smrti direktno u oči u nadi da će nečiji život ipak spasiti. Međutim, borba sa vatrenom stihijom nije jedini posao ovih heroja iako se o njemu najviše priča.

Vatrogasci ponekad moraju da priteknu u pomoć i kada vatre nema, a jedan vid te pomoći na internetu je posebno popularan. Naime, čini se da je ljubav između mačke i vatrogasca vrlo česta, te se čak i u crtanim filmovima gde se junaci bave ovim opasnim poslom obavezno nađe poneka mačka čiji je život neophodno spasiti.

 

 

Mačke vole da se penju na drveće, to im je u prirodu, a s obzirom na gipko telo i oštre kandžice, to za njih ne prestavlja nikakav problem. Silazak, sa druge strane, ipak pomalo škripi, te ponekad kada se nađu na nekoj visokoj grani, radije biraju da ostanu na visini nego da rizikuju da slome vrata na putu do zemlje.

 

 

U ovim momentima na scenu stupaju vatrogasci. Ovi opasni momci penju se na najviše moguće visine da bi macama spasili živote i sačuvali ih od sigurne smrti. To njihovo hrabro delo sada je već postalo deo legende, pa kad se pomisli na njihov posao često prva slika u glavi budu i mace. Video snimci  na kojima vatrogasci čine ovo preslatko delo kruže internetom i uspevaju da razneže čak i najčvršće srce, a mi vam ostavljamo nekoliko takvih primeraka u ovom tekstu, tako da i sami možete da uživate.

Komentari (0)