Mace

ZBOG OVOGA NE JEDEM PO TUĐIM KUĆAMA! Vlasnica mačke je došetala u kuhinji i zatekla ljubimca ovako!

Jedna vlasnica mačke pošteno se isprepadala pronašavši ljubimca na neobičnom mestu.

06.07.2024 06:30

ZBOG OVOGA NE JEDEM PO TUĐIM KUĆAMA! Vlasnica mačke je došetala u kuhinji i zatekla ljubimca ovako!
Printscreen/TikTok/pubity

Jedna mačka zadala je pravu glavobolju vlasnici dok ju je tražila po kući i konačno pronašla u kuhinji i to na neobičnom mestu.

Život sa ljubimcem je posebno interesantan, a to će posvedočiti svi koji ga imaju jer nesumnjivo on u naš život donosi posebnu radost i sreću. Nekada je odgajanje psa ili mačke zaista izazovno, mnoge može dovesti do ivice izdržljivosti u nekim situacijama, ali će se mnogi složiti beskrajno je zabavno. Posebno kada vam jedna maca poput ove priredi veliko iznenađenje.

Dok ju je vlasnica tražila po kući želeći da se igraju, mačke nije bilo na vidiku. Pošto je kuhinja ostala kao opcija gde bi mačka mogla da se krije, vlasnica je odlučila da je tamo potraži. Međutim, ostala je u šoku kada je videla gde se mačka nalazi.

Njen ljubimac bio je ušuškan i šćućuren u šerpici na šporetu. Iako je kako je napisala u opisu objave u početku pomislila da je u pitanju neka pita, shvatila je da je to njena mačka kada se ljubimac izmigoljio iz šerpe, pogledao je i nastavio da ušuškano spava.

 

@pubity I thought this was a pie at first 🤣🤣 #RoadTo15Million #Pubity ♬ original sound - Pubity

 

Ovo ju je nasmejalo, a snimak je podelila na TikToku, koji je kasnije preuzela stranica Pubity. Preslatka scena iz kuhinje je privukla pažnju ljudi koji su imali različita mišljenja povodom ove zabavne scene koja je zatekla vlasnicu.

- Zbog ovoga ja ne jedem po drugim kućama.

- Trebalo je da uključiš šporet.

- Uveren sam da nisi oprala šerpu kada si je koristila sledeći put.

- Preslatko! Ali ja nikada više ne bih koristila tu šerpu.

- Spavaš kod nekoga kući i ne daju ti ćebe - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako se mačka osećala komforno u svojoj kući i da je zbog toga "završila" na tom mestu. Neki su rekli kako vlasnica ne brine na pravi način o svom ljubimcu i da je pitanje ima li maca svoj krevetac budući da se ušuškala u šerpu u kuhinji, pretpostavljajući da joj je bilo hladno.

Mnogi od komentara su se ipak najviše odnosili na to što je vlasnica nemarna i što je ovom slikom vlasnica zgrozila mnoge, jer kako su rekli zbog ovakvih stvari ne jedu kod drugih u kući jer nisu potpuno sigurni u higijenu i čistoću.

BONUS VIDEO:

@conciousmb

What they don’t show you in the west.. 👁️

♬ original sound - Conscious & Aware 👁☀️

Komentari (0)