Mace

LASICA JE SPAVALA I IZGLEDA BEŽIVOTNO: Mačka htela da svisne, evo šta je uradila drugaru kad ga je zatekla ŽIVOG!(VIDEO)

Snimak nasmejao milione ljudi!

07.06.2024 20:20

LASICA JE SPAVALA I IZGLEDA BEŽIVOTNO: Mačka htela da svisne, evo šta je uradila drugaru kad ga je zatekla ŽIVOG!(VIDEO)
Instagram-anjelafereet

U jednoj porodici, čiji su ljubimci postali pravi internet fenomen, došlo je do nesvakidašnje situacije. Glavni akteri priče su dva nerazdvojna kućna ljubimca: lasica i mačka. Njihova vlasnica često uživa u njihovim zajedničkim avanturama, ali poslednja dogodovština izazvala je buru emocija.

Lasica ima naviku da ponekad toliko čvrsto zaspi da izgleda kao da je uginula. Kada se to dogodilo, mačka je panično pomislila da je njen prijatelj zaista mrtav. Vlasnica je, želeći da se našali, donela lasicu mački, koja je izgledala kao da je zaista mrtva. Mačka je bila van sebe od tuge, a vlasnica je ubrzo shvatila da je šala otišla predaleko i vratila je lasicu u kavez.

Mačka je satima stajala pored kaveza, vidno tužna. Ostatak dana provela je na krevetu, odbijajući hranu, čak i svoje omiljene poslastice. Pratioci kažu da, ako je depresija ikada mogla biti registrovana kod životinja, najbolji primer bi bila ova mačka.

Kada je konačno smogla snage da ustane s kreveta, maca je bezvoljno sela pored posude s hranom. U tom trenutku, lasica se probudila iz svog dubokog sna i pohitala do posude s hranom. Mačka je bacila pogled i zapanjeno primetila svog prijatelja kako halapljivo jede.

Najkomičniji deo čitavog događaja zabeležen je na snimku – trenutak kada mačka vraća pogled, a zatim se ponovo zapanjeno okreće shvativši da je lasica zapravo samo spavala sve to vreme. U znak preventivne mere, mačka je svom prijatelju dala "ćušku" šapom po glavi, očigledno iznervirana zbog stresa koji je preživela.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio blizu 4 miliona sviđanja, a najsmešnije je mnogima bila scena kada mačka ponovo vraća pogled na lasicu koja je prišla da jede.

- Mačka je garant mislila da vidi duha!

- Ali mačkin pogled kad shvati da je lasica živa, kao iz crtaća!

- Suze mi idu od smejanja!

- Mačka nikada više neće verovati lasici kada spava, makar joj život visio o koncu.

- Mačka koja udara lasicu u fazonu: "Ovo ti je za sav preživljeni mentalni stres!"

- Mačka kaže: "Ne znam da li treba da budem srećna što si živ... ili da te prebijem zbog bola koji si mi naneo!  Trebaće mi vremena da povratim poverenje, pre nego odlučim!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)